choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  LENTOKENTTÄ Praha Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot
Dinner On The River
laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan arkitehtuurin helmiä. Mikäli olette romantisella viikonloppumatkalla, tämä on teille se oikea valinta.dinner on the river
Lunch on the River
kahden tunnin laivamatka Prahan keskustan kautta. Lounas tarjotaan seisovilta pöydiltä.
Jazz Boat
laivamatka jazzmusiikin seurassa. Jazz Boat

Erityispalvelut ja toiveet

Tarvittaessa voimme järjestää:
- auton lastenistuimet ja istuintyynyt (lisämaksutta)
- auton kattotelineen (roof-rack)
- kukkia, viiniä, samppanjaa jne. (* ks. hinnasto alempana)
- apu liikuntavammaisille matkustajille, myös pyörätuolin käyttäjille (lisämaksutta)

Tarvitessasi erityispalveluja tai halutessasi valita kuljetuksen lisäksi joitain lisäpalveluja kirjoita varauslomaketta täyttäessäsi vaatimuksesi huomautuksiin.

Liikuntarajoitteisten matkustajien avustus
Kuljettajamme voivat tarjota liikuntarajoitteisille matkustajille perusapua, esimerkiksi auttaa pyörätuolin nostamisessa minibussiin jne.  Mikäli liikuntarajoitteinen henkilö ei kuitenkaan kykene nousemaan pyörätuolista, pyydämme ystävällisesti lisäämään asiasta huomautuksen varaukseen, jotta voimme järjestää muitakin kuljettajia auttamaan pyörätuolin nostamisessa (palvelusta ei veloiteta lisämaksua). Siinä tapauksessa, että liikuntarajoitteinen matkustaja ei kykene käyttämään normaalia sedania tai minibussia, emme valitettavasti voi järjestää hänelle esimerkiksi rampilla varustettua erityisesti mukautettua ajoneuvoa. Kyseisessä tapauksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä Prahan lentoaseman viranomaisiin tai lentoyhtiöön, jotka voivat mahdollisesti auttaa asiassa.  

Lentoaseman emännöintipalvelu
Oma lentoaseman emännöintipalvelumme (airport hostess service) odottaa ryhmääsi lentoasemalla heti saapuessanne. Oma emäntänne tarjoaa mielellään myös mahdollisesti kaipaamaanne tietopalvelua. Kun ryhmäsi kaikki jäsenet ovat kokoontuneet yhteen, emäntä saattaa teidät odottavalle limusiinille tai bussille.

Lasten turvaistuimet
Lapsesi turvallisuus on meille tärkeä asia. Ilmoitathan meille jo varausta tehdessäsi, jos lapsia on matkassasi, jotta voimme järjestää heille ilman lisämaksua tarjottavat asianmukaiset turvaistuimet. Vaikka lasten turvaistuinten käyttäminen ei ole pakollista, suosittelemme sitä erittäin lämpimästi. Prague Airport Transfers noudattaa maansa Liikenneministeriön suosituksia lasten liikenneturvallisuuden suhteen.
Vauvaikäisten turvakaukalot
Turvakaukalot on tarkoitettu korkeintaan 9 kg painoisille sylilapsille, eli ne soveltuvat noin 1 vuoden ikään saakka.  
Turvaistuimet pikkulapsille
Nämä istuimet on tarkoitettu 9 - 18 kg painoisille pikkulapsille, eli ne soveltuvat noin 1- 4 vuoden ikäisille.
Turvavyö- ja korokeistuimet
Turvavyö- ja korokeistuimet on tarkoitettu 18 - 36 kg painoisille lapsille, eli ne soveltuvat noin 4 - 8 vuoden ikäisille.

Kuljetukset loma-asunnoille
Jos tulet majoittumaan loma- tai palveluasunnolla, ja joudut noutamaan avaimet vuokrauspisteestä tai -toimistolta ennen asunnolle menoa, onnistuu se normaalisti ilman lisämaksua. Veloitamme lisämaksun vain, jos kuljettaja joutuu odottamaan suhteellisen pitkään (tavallisesti raja on 15 minuuttia).

Kuriiripalvelu – Matkatavaroiden ja kauppatavaroiden kuljetus
Saatat toisinaan tarvita tavallisen matkustajapalvelun sijaan pelkkää matkalaukkujen tai kauppatavaroiden kuljetusta. Noudamme pyynnöstäsi matkalaukut haluamastasi osoitteesta ja toimitamme ne valitsemaasi määränpäähän.

Koiran kanssa matkustaminen
Mikäli matkustat koiran kanssa, ole hyvä ja muista, että koiran on oltava omassa erillisessä kuljetushäkissään, sillä muuten emme välttämättä kykene kuljettamaan sitä. Emme veloita koiran kuljetuksesta lisämaksua mutta koirasi koosta riippuen joudumme mahdollisesti käyttämään suurempaa ajoneuvoa.


mineral waterKylmät juomat autossanne (limusiinissa) ovat varmasti tarpeen (varsinkin väsyttävän lennon jälkeen). Ja lisäksi vähemmän kuin puolihintaan lentokentän hintoihin verrattuna.

Kivennäisvesi 0.33l 30 CZK
Coca Cola 0,5l 50 CZK
Coca Cola 0,5l (light) 50 CZK
Sprite 0,5l 50 CZK / 2 EUR

roseVoitte yllättää poika- tai tyttöystävänne kauniilla ruusulla. Tarjoamme punaisia, vaaleanpunaisia, valkoisia ja oranssivärisiä ruusuja. Hinta: 100 CZK/kpl.
12 rosesKahdentoista ruusun kukkakimppu. Tuoreeet kukat suoraan omalta kukkakauppiaaltamme. Hinta 1100 CZK.
flowersKauniisti sidottuja kukkakimppuja. Hinta 1000 CZK.

champagneVoitte juhlia tuloanne Prahaan jo matkalla lentokentältä. Kylmä Bohemia Sekt -kuohuviini maksaa 300 CZK, ranskalainen samppanjapullo 1000 CZK.
wineKaikki varmaan todistavat sen, että laatuviini on jokaisen juhlan erottamaton osa. Juuri sellaisiin hetkiin tarjoamme ranskalaisia ja espanjalaisia viinejä. Kirjoittakaa tilaukseen, millaista viiniä suositte (punaista, valkoista, kuivaa, makeaa jne.). Hinta 400 CZK.

happy birthdaySyntymäpäiväkortti. Tilaukseen voitte kirjoittaa teksti, joka lukee kortilla. Hinta: 100 CZK.
chocolateMikäli pidätte laatusuklaasta, tilatkaa suklaarasian. Hinta 150 CZK.
Czech GirlTanssijatar /strippari (vain Lincoln- tai Hummer -limusiineja tilatessa). Nauttikaa limusiiniajelusta eroottisten tansijattarien seurassa. Pyynnöstä annamme yhteistyökumppanimme verkkosivuja, joilla voitte valita tytön todellisen kuvan perusteella. Hinta 2000 CZK/tunti. lisätietoja

balloonsKoristeilmapalloja. Voitte valita sopivan aiheen (esim. wedding, party, 21, 18, 30 jne.). Hinta 50 CZK/kpl.
czech beerTšekkiläinen olut (Pilsner Urquell) on maailman luokkaa. Jokainen asiantuntija voi varmaan todistaa sen. Hinta 50 CZK/pullo tai tölkki.
public transport passYhden vuorokauden metro-, bussi- ja raitiovaunulippu. Tämä lippu on voimassa 24 tuntia ensimmäisestä matkasta ja sillä voi Prahassa matkustaa rajoituksetta.
Hinta: 110 CZK

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622

Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA