choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Kävelyt Prahassa Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Terezín Day Trip
Remember the sad history of the Jews in the Museum of the Ghetto. Self guided tours available.
Karlštejn Castle Trip
escape to the medieval fortress in the middle of breathtaking countryside ...

Prahan kaupunkikierrokset

Prahan kiertokävelyt vetävät kokeneet matkaoppaat, joilla on lisenssi tähän toimintaan.

Prahan kaupungilla tapahtuva kävelykierros on suurenmoinen tilaisuus tutustua nähtävyyksiin ja itse kaupunkiin. Se voi myös johdattaa sinut moniin ”piilossa” oleviin paikkoihin, joihin et ehkä törmää ilman opasta. Prahan kävelykierrokset ovat erinomainen tapa tutustua ja perehtyä kaupungin rikkaaseen historiaan ja arkkitehtuurilliseen kauneuteen, etenkin jos vierailet Prahassa ensimmäistä kertaa. Jos haluat kuluttaa mahdollisimman vähän rahaa, harkitse liittymistä ilmaiselle Prahan peruskävelykierroksellemme, joka esittelee sinulle kaupungin tärkeimmät kohokohdat ja tarjoaa hyvän perustan, jotta voit seuraavina päivinä palata nähtävyyksille ja tutkiskella niitä yksityiskohtaisemmin. Ellei toisin mainita, kaikki kävelykierroksemme lähtevät päivittäin kaupungin keskustasta, vanhankaupungin keskusaukiolta. Oppaamme odottaa punaisen sateenvarjon kanssa astronomisen kellon luona. Jollet halua kävellä, tarjoamme lisäksi joitakin Prahan kiertoajeluja, joissa linja-automme noutaa sinut hotelliltasi ja kuljettaa sinua mukavasti ympäri kaupunkia.

Laivaretket, kävelyretket ja kiertokävelyt ilman opasta
Jazz-risteily - Jazz-risteily on täydellinen tapa viettää iltaa: upeaa elävää jazz-musiikkia ja à la carte -illallismenu taustakulisseinasi voit ihastella Vltava-joelta käsin kuvankauniita Prahan nähtävyyksiä, kuten Kaarlensiltaa ja Prahan linnaa.
Illallinen jokiristeilyllä–erikoistarjous - Kyseinen Prahan jokiristeily tapahtuu illalla. Voit nauttia laivalla buffet-illallisesta ja elävästä musiikista, samalla kun ihastelet Prahan nähtävyyksiä Vltava-joelta. Tuikkivaa yötaivasta vasten valaistut Kaarlensilta, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Prahan linna tekevät tästä risteilystä täydellisen valinnan niille, jotka ovat saapuneet kaupunkiin viettämään romanttista viikonloppua.
Lounas jokiristeilyllä - Prahan nähtävyyksien katselua joelta parhaimmillaan, jolloin voit ihailla kaupungin historiallisia rakennuksia samalla kun nautit buffet-lounaasta laivalla. Tulet ohittamaan Prahan historiallisen keskustan, jossa sijaitsevat nähtävyydet kuten Kaarlensilta, Prahan linna, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Kansallisteatteri.

Kävelyretket Prahassa suomenkielisen valtuutetun oppaan opastamana
Yksityiskävely - kertokaa meille, mitä haluatte nähdä ja kuinka palkon aikaa teillä on. Kävely tehdään juuri Teidän toivomusten ja aikamahdollisuuksien mukaan.

11 % alennusta kiertoajeluista/ retkistä
Saat 11 % alennusta mistä tahansa yhteis- tai yksityiskierroksesta, jos varaat meiltä myös lentokenttä- tai rautatieasemakuljetuksen. Jotta saat kyseisen alennuksen, tulee sinun kirjoittaa varauksesi yhteyteen teksti ” Kuljetuksen ja retken 11 % alennus”. Varaukset on maksettava ennakkoon viimeistään 24 tuntia ennen noutoa tai retkeä. Tarjoukseen eivät kuulu jo alennetut retket (mukaan lukien Prahan luksuskierros -erikoistarjous ja Illallinen jokiristeilyllä). Tarjoukseen sovelletaan normaalia peruutuskäytäntöä.


Kävelyretket ja kiertokävelyt Prahassa englanninkielisen oppaan opastamana.

Ilmainen kiertokävely - tämän kävelyn aikana käytte kaikissa Prahan tärkeissä paikoissa. Opastus vain englanniksi.
The Superior Tour of Prague - kyseessä on suosittuin kävely. Kuuden tunnin aikana käytte Prahan parhaissa paikoissa. Kävelyyn sisältyy myös laivamatka.
The Famous Pubs of the Old Town - jo nimestä on selvä, että tämä kävely on tarkoitettu kaikille hyvän oluen ystäville ja asiantuntijoille. Tai teille, jotka haluatte tutustua Prahan suosituimpiin kapakkoihin.
Autolla Prahan kautta - kaikille, jotka tulivat Prahaan vain lyhyeksi aikaa ja haluavat nähdä mahdollisimman paljon siitä, mitä Praha tarjoaa. Ohjelma soveltuu myös vanhemmille henkilöille, jotka eivät voisi osallistua kävelykierrokselle.
Boat Cruise - "Little Venice" of Prague - kanavalaivamatka muistuttaa Teille varmaan Venetsiaa. Suosittelemme tätä ohjelmaa varsinkin rakastavaisille.
Ghost Walk of Prague - tämän kävelyn aikana löydätte Prahan salaiset kujat ja nurkat. Mutta neuvomme pysyä oppaan seurassa, eikä seikkailla omin päin.
Prague Castle and the Royal Route - kävelyyn sisältyy tutustuminen linnaan ja kuningasreittiin.

Company Logo

Prague Walks, The Most Authentic View of The City.UK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA