choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAGUE TRANSFERS Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin

Hinnasto – kuljetus Prahasta tai lentokentältä Prahan ulkopuolelle
(muihin kaupunkeihin Prahan lisäksi).

Varmistamme kuljetuksen eri puolilta Tšekin tasavaltaa Prahaan ja lentokentälle. Olemme erikoistuneet Prahan ja lentokentän välisiin henkilökuljetuksiin. 
Firmamme harjoittaa kuljetusta Prahan lentokentän ja muiden tšekkiläisten kaupunkien välillä. Tarjoamme kolme kuljetustyyppiä: yksisuuntainen kuljetus, paluumatka samana päivänä ja paluumatka. Ottakaa yhteyttä meihin, jotta voitte tehdä varauksen. Pian lähetämme teille tarkan hinta-arvion, jonka perusteella on mahdollista tehdä sitova varaus. 
Mikäli matkanne kohde ei löydy alla olevasta hinnastosta tai ryhmäänne kuuluu enemmän kuin 4 henkilöä, ottakaa meihin yhteyttä, jotta saatte tarkan hinta-arvion. 

 

Hinnat
Tarjoamme kolmenlaisia hintoja:
Meno – perusmaksumme.
Paluu samana päivänä – Maksat vain menomaksun ja odotusmaksun, joten paluumatkasi on ilmainen. Tämä on edullisin vaihtoehto, mikäli matkustat tiettyyn kohteeseen ja palaat sieltä saman päivän aikana.
Paluu milloin tahansa – kerro menomaksu kahdella.

Odotusmaksu
Jos sinua tarvitsee odottaa tai haluat useamman pysähdyksen kuljetuksesi aikana - menet esimerkiksi johonkin kaupunkiin, jossa odotamme sinua ja jatkat sitten matkaa toiseen kohteeseen tai kaupunkiin - lisäämme veloitukseesi odotusmaksun. Odotusmaksumme ovat: 1 - 4 henkeä: 220 CZK/ tunti ja 5 - 8 henkeä: 260 CZK/ tunti. Ota meihin yhteyttä suurten ryhmien kyseessä ollessa. Emme veloita odotusmaksua lyhyille, alle 15 minuutin pysähdyksille.

Ilmainen vaihto minibussiksi
Eräisiin lentokenttätakseihin mahtuu korkeintaan kolme matkustajaa, eivätkä suuret matkalaukut välttämättä mahdu niiden sedan-malleihin. Me Prague Airport Transfersillä järjestämme korkeintaan neljän matkustajan ryhmälle ja matkatavaroille suuremman ajoneuvon ilman lisämaksua. Pyytääksesi palvelua valitset vain varauslomakkeessasi kohdan ”Ilmainen vaihto minibussiksi”. Kyseinen tarjous ei ole voimassa viiden ja sitä useamman hengen kohdalla, jolloin saatavilla on vain normaalihintainen minibussi.


Kysymyksiinne on vastattu
Mitkä ovat tarjoamanne kuljetuksen edut verrattuna junalla tai linja-autolla matkustamiseen? Kuljetuksemme tapahtuvat uusilla ja mukavilla ajoneuvoilla, ja matka-aika on lyhyempi. Matkalla ei tehdä pysähdyksiä paitsi siinä tapauksessa, että itse sitä nimenomaisesti pyydät (lounasta varten jne.). Jos matkustat junalla tai linja-autolla, joudut lisäämään kuluihin myös asemalle menon ja asemalta tulon, meidän kuljetuksemme sen sijaan ovat ovelta ovelle palvelua.

Olemme erittäin kiinnostuneita palveluistanne, mutta hintanne ovat meille liian korkeat. Voimmeko saada alennusta? Emme valitettavasti pysty tarjoamaan alennuksia. Uskomme, että tarjoamamme hinnat ovat jo sellaisenaan erittäin kilpailukykyisiä. Ainoa poikkeus, jossa voimme tarjota alennusta, koskee matkatoimistoja, ja silloin alennus perustuu säännölliseen yhteistyöhön ja edellyttää tiettyä vähimmäisvarausmäärää. Olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä.

Voiko kuljettajanne suositella meille jotakin mukavaa matkan varrella olevaa lounas-/ illallispaikkaa? Kyllä, kuljettajamme auttaa mielellään kyseisessä asiassa tai minkä tahansa muun kysymyksenne osalta.

Sisältyvätkö kaikki maksut ja palvelurahat mainittuihin hintoihin?  Mainitut hinnat kattavat kaiken muun paitsi vapaaehtoisen kuljettajalle maksettavan palvelurahan. Et ole velvoitettu maksamaan kuljettajalle palvelurahaa, mutta jos olet tyytyväinen kuljetukseen, 5 ja 10 % välillä oleva juomaraha on erittäin arvostettu ja tervetullut.

Voimmeko varata Mercedes E-luokan ajoneuvon reitillemme? Kyllä, voit vapaasti valita kyseisen vaihtoehdon varausta tehdessäsi. Ole hyvä ja huomaa, että hinta on hieman normaalia ajoneuvoa korkeampi.  

Mitä ajoneuvoja käytätte kaupungin sisäisissä kuljetuksissa? Ole hyvä ja tutustu saatavilla olevien ajoneuvojen valikoimaosioon; käytämme vain kyseisessä osiossa mainittuja merkkejä. Autojen yläikäraja on viisi vuotta, mutta ajoneuvojemme keski-ikä on kaksi vuotta. Mikäli haluat kuljetuksen tietyllä mallilla, ole hyvä ja tee asiasta merkintä varausvaiheessa, jolloin teemme parhaamme vastataksemme odotustasi.

Olemme 8 hengen ryhmä, jolla on suuret matkalaukut. Mahdummeko minibussiinne? Ole hyvä ja tarkista ajoneuvokohtaiset tiedot ajoneuvovalikoiman osiostamme tai lähetä meille sähköpostia ennen kuin teet varauksen. Valitettavasti on todennäköisintä, ettette mahdu suurten matkalaukkujen tai ylimääräisten matkatavaroiden kanssa normaalikokoiseen minibussiimme, joka on suunniteltu korkeintaan 8 hengelle. Jos asia on niin, joudumme järjestämään suuren (ja huomattavasti kalliimman) korkeintaan 20 hengelle tarkoitetun minibussin, ja mahdollisen matkatavaratelineen.  

Olemme 3 hengen ryhmä, jolla on suuret matkalaukut. Tulisiko meidän varata sedan vai käyttää ”Ilmainen vaihto minibussiksi” -vaihtoehtoa? Mikäli luulette, etteivät matkalaukkunne ehkä mahdu tavalliseen sedan-malliin, on aina turvallisempaa varata minibussi.  

Voimmeko pysähtyä matkan varrella WC-käyntiä tai nopean välipalan nauttimista varten? Ilman muuta – alle 15 minuuttia kestävät lyhyet pysähdykset ovat ilmaisia. Pidemmistä pysähdyksistä saatetaan veloittaa odotusmaksu, mutta voit vapaasti tiedustella asiasta suoraan kuljettajaltasi.

Voimmeko käyttää Wi-Fiä järjestämänne kuljetuksenne aikana? Ole hyvä ja tee asiasta merkintä varausvaiheessa, jolloin teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle kortin ilmaista Wi-Fi asemaa varten.

Tulen osallistumaan kokoukseen ja haluan kuljettajan odottavan minua ennen paluuta. Mikä on paras varausvaihtoehto? Useimmissa tapauksissa paras ja edullisin vaihtoehto on varata kuljetus, johon kuuluu paluu samana päivänä. Siten et maksa paluumatkasta, ainoastaan menomatkasta ja odotusmaksun. Tarjoamme sinulle jopa paluun takaisin Prahaan – joko lentoasemalle tai Prahan keskustaan.  

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA