choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Prahan kävelyretki Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Dinner On The River
laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan arkitehtuurin helmiä. Mikäli olette romantisella viikonloppumatkalla, tämä on teille se oikea valinta.dinner on the river
Jazz Boat
laivamatka jazzmusiikin seurassa. Jazz Boat

4 tunnin Grand Walk kävelyretki Prahassa täysin ilmaiseksi

Prahan kävelyretki Rott House Powder Gate Lesser Town

Normaali hinta 19 EUR/henkilö (juomarahaa ei vaadita).

Kaikki asiakkaamme saavat kuljettajalta ilmaisen voucherin tälle kävelyretkelle. Ehtona on kuljetuksen varaus lentokentältä ja takaisin. Kävelyretki järjestetään joka päivä kello 11:00 (myös pyhäpäivinä ja ilmasta riippumatta). Selostus on vain englannin kielellä.
Archbishop's Palace Naprstek Museum Betlehem Chapel Cernin Palace
 
Käymme kaikissa näissä kuvissa esitetyissä paikoissa.

Retkipäivä

Kävelyretki alkaa

Kävelyretki loppuu

Hinta

Joka päivä

11:00

15:00

ilmainen

Nerudova street Church of St Nicholas Martinic Palace

Prahan kävelyretki – täysin ilmainen.
Käyttäessäsi kuljetusta lentokentältä saat kuljettajaltamme ns. “kuljetusvoucherin“. Se toimii todistuksena maksetusta edestakaisesta kuljetuksesta (on sama, maksatko käteisellä vai oletko jo maksanut etukäteen internetin välityksellä, saat voucherin joka tapauksessa). Voucheriin on merkitty kaikki yksityiskohdat kuten kävelyretken lähtöpaikka jne. Sinun täytyy näyttää voucher oppaallemme.


Edestakaisen kuljetuksen varaaminen lentokentältä tai rautatieasemalta ja koko hinnan maksaminen. Kävelyretki on ilmainen koko ryhmällenne, joka käyttää kuljetustamme.

The Loreto Kampa Island Old Town Bridge Tower Klementinum


Kävelyretki päättyy Prahan linnaan. Voit palata sieltä oppaan kanssa takaisin keskustaan. Paikka on noin 10 minuutin matkan päässä Malostranská metroasemalta.

Municipal House Church of St James Charles Bridge


Kävelyretken aikana käydään oppaan opastuksella Prahan tärkeimmissä ja mielenkiintoisimmissa historiallisissa kohteissa. Kävelyretken reitti on sama kuin Grand Walk kävelyretkellä. Retkeen kuuluu 30 minuutin tauko lepoa, kahvikupillista jne. varten. Jos 4 tuntia tuntuu liian pitkältä ja tunnet itsesi väsyneeksi ensimmäisen puoliskon jälkeen, voit tehdä retken toisen puoliskon toisena päivänä. Kokeneen oppaamme selostamalla retkellä riittää varmasti koettavaa joka minuutille.

Schwarzenberg Palace Kampa Island Little Square


Ellet tarvitse kuljetusta retken lähtöpaikalle, ei varaus ole tarpeen. Jos haluat taksin tapaamispaikalle, lähetä meille e-mail.

Clam-Gallas Palace Church of St Giles Prague Castle

 

Tarjoamme kaikille meiltä kuljetuksen varanneille asiakkaille täysin ilmaiseksi tämän nelituntisen kävelyretken ammattimaisen oppaamme johdolla. Retken selostus on vain englannin kielellä.

 

Ellet voi osallistua ilmaiselle kävelyretkellemme ilmoitettuina päivinä ja aikoina, voit käyttää toista tarjoustamme.

Company Logo

UK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA