choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Taksi Prahassa Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.

Prahan taksipalvelut

Takaamme halvemmat hinnat kuin tavalliset taksit.


Varaa Online
SSL protokollan

Toisin kuin monet Prahassa toimivat ja maksumittaria käyttävät taksipalvelut, me emme käytä mittaria vaan veloitamme kiinteän hinnan, joka määräytyy matkakilometrien mukaan. Tämä hinnoittelu antaa sinulle mielenrauhan sen suhteen, että pääset haluamaasi määränpäähän ilman lopulliseen veloitukseen liittyviä ikäviä yllätyksiä. Kohtuullisten, kiinteiden hintojemme ansiosta taksipalvelumme on tehokas ja edullinen tapa matkustaa Prahan alueella ja sen ympäristössä – matkustatpa sitten vain muutaman kilometrin tai olet menossa kauemmas kaupungin laitamille.

Hintavyöhykkeet ryhmille, joihin kuuluu 1-4 henkilöä

Taksi Prahassa

1 - 4
SEDAN

1 - 4
MERCEDES E

1 - 8
MINIVAN

CITY ZONE

25 CZK / km

28 CZK / km

28 CZK / km

Hinnat
Alla mainittuihin hintoihin eivät sisälly matkat Prahan lentoasemalta/ lentoasemalle, rautatie- tai linja-autoasemille. Kyseisille kohteille meillä on erilliset kiinteät hintansa (katso lisätietoja niitä koskevasta osiosta).

Sedan-ajoneuvo (johon mahtuu 1 - 4 matkustajaa)
Veloitus kilometriltä: 25 CZK*, odotusmaksu: 220 CZK/ tunti**

Pikkubussi (johon mahtuu 5 - 8 matkustajaa)
Veloitus kilometriltä: 28 CZK*, odotusmaksu: 280 CZK/ tunti**

Mercedes E-luokan ajoneuvo (johon mahtuu 1 - 4 matkustajaa)
Veloitus kilometriltä: 28 CZK*, odotusmaksu: 280 CZK/ tunti**
*Minimiveloitus matkaa kohden on 200 CZK. Vaikka sinulle kertyisi kilometrien mukaan laskettuna pienempi loppusumma, joudut silti maksamaan minimiveloituksemme.  
**Emme veloita maksua liikenteessä odottamisesta. Emme veloita ylimääräistä, vaikka ajoneuvosi juuttuisi liikenneruuhkaan. Jos odotus sen sijaan tapahtuu omasta pyynnöstäsi, veloitamme odotusmaksun ajan mukaan (veloitus lasketaan kultakin 15 minuutilta).


Miten hinta lasketaan?
Prahan sisäisellä alueella tapahtuvien matkojen osalta laskemme Google-karttojen mukaan etäisyydet noutopaikasta määränpäähäsi. Reitistä päättäessämme valitsemme nopeimman reitin, joka ei kuitenkaan aina ole lyhyin.  


Tietoa meistä – Yrityksemme perustuu periaatteeseen laadukkaiden kuljetusten tarjoamisesta Prahan lentokentältä ja Prahan lentokentälle. Yrityksemme mottona on ennen kaikkea kuljettajien luotettavuus, oli kyseessä sitten kuljetus lentokentältä kaupunkiin tai takaisin lentokentälle. Yksi hinta kaikkiin Prahassa sijaitseviin kohteisiin lentokentältä tai kohteista lentokentälle ja tiedät etukäteen kuljetuksen hinnan, etkä joudu yllättymään. Yrityksemme palveluksessa on noin 100 kuljettajaa.

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA