choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAGUE TRANSFERS
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Lunch on the River
kahden tunnin laivamatka Prahan keskustan kautta. Lounas tarjotaan seisovilta pöydiltä.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

Usein kysytään

Kysymyksiinne on vastattu

En saanut vahvistussähköpostia. Mitä minun on nyt tehtävä?
Jos et ole saanut vahvistussähköpostia 2 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, ota yhteyttä meihin. Suurimmassa osassa tapauksista syynä tähän on se, että jotkin roskapostisuodattimet luokittelevat tavallisen sähköpostiviestin roskapostiksi. Tarkista roskapostikansio, sillä kyseinen sähköpostiviesti hyvinkin saattanut joutua roskapostin sekaan.

Mitä maksutapoja voin käyttää?
Voit maksaa käteisellä, luotto- tai maksukortilla ennakkoon Internetin kautta tai suoraan luottokortilla autossa. Yritykset voivat halutessaan maksaa laskulla, tästä on kuitenkin sovittava etukäteen. Käteismaksut voidaan suorittaa paikallisessa valuutassa, mutta otamme vastaan myös euroja, Englannin puntia ja Yhdysvaltain dollareita.

Kuinka teen varauksen?
Suositeltavin tapa on tehdä varaus verkossa, jolloin yksinkertaisesti täytät kaikki vaadittavat tiedot ja vahvistus lähetetään sinulle välittömästi. Sinun ei tarvitse maksaa ennakkoon eikä antaa luottokorttisi tietoja varauksen varmistamiseksi. Monimutkaisempien reittien ja erikoispyyntöjen kohdalla sähköpostiviestin lähettäminen on paras tapa. Voit myös suorittaa varauksen puhelimitse (vaikka se ei olekaan yhtä suositeltavaa). Siinä tapauksessa pidä ulottuvillasi lennon numero, saapumisaika ja lipunhaltijan nimi, jotta nopeutat varauksen tekoa.

Milloin minun on maksettava?
Jos haluat maksaa kaiken samalla kertaa, kuljettaja antaa sinulle kuitin maksun suorittamisesta.

Miten laskette noutoaikani lentoni aikataulun mukaisen saapumisajan perusteella?
Kun teet varauksen Prague Airport Transferillä, kerrot meille lentosi aikataulun mukaisen saapumisajan. Sen jälkeen me seuraamme lentosi tilaa ”reaaliajassa”, eli onpa lentosi sitten ajallaan, etuajassa tai myöhässä, olemme perillä lentosi tilasta ja saavumme tapaamiseen varsinaisen saapumisaikasi perusteella. Otamme huomioon myös ajan, jonka tarvitset matkalaukkusi noutamiseen matkatavaroiden luovutusalueelta. Kuljettaja on tuloaulassa noin 10 minuuttia varsinaisen saapumisaikasi jälkeen.

Haluaisin käyttää palveluanne mutta pelkään myöhästyväni jatkolennolta. Mitä suosittelette?
Mikäli voit lähettää meille ilmoituksen siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että esimerkiksi myöhästyt jatkolennoltasi, muutamme varaustasi sen mukaan – asiasta ei peritä maksua. Voit lähettää meille tiedon lennolta myöhästymisestäsi sähköpostitse, soittamalla tai jopa tekstiviestillä numeroon +420 777 777 237.

Mihin aikaan noudatte meidät lähtöpäivänä?
Suosittelemme yleisesti Praque Airtport Transfer- eli Prahan lentokenttäkuljetuspalvelun noutoajaksi noin 2,5 tuntia ennen lennon lähtöä EU:n ulkopuolisille lennoille ja 2 tuntia ennen EU-lentojen lähtöaikaa. Viime kädessä voit kuitenkin itse päättää noutoaikasi.

Voinko maksaa kortilla puhelimessa?
Kyllä, mutta vain varaukset, joista vaadimme osamaksua ennakkoon eli takuumaksua. Takuumaksua vaaditaan normaalisti vain Prahan ulkopuolelta alkaville kuljetuksille ja tietyille jatketuille limusiineille. Puhelimessa suoritettaviin maksuihin hyväksymme ainoastaan VISA- ja Mastercard-kortit, ja veloitamme vain 30 tai 50 % kokonaishinnasta, loppusumma maksetaan suoraan kuljettajalle. Muussa tapauksessa voit maksaa helposti Internetissä tai kortilla kuljettajalle.

Mitkä ovat aukioloaikanne?
Prahan lentokenttäkuljetuksemme toimii 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa ja 365 päivää vuodessa, kaikki pyhäpäivät ja yleiset vapaapäivät mukaan lukien. Huomaa kuitenkin, että mikäli haluat tehdä uuden varauksen normaalien toimistoaikojemme ulkopuolella (eli kello 24 – 7 välillä), hoidamme vain hätätapauksia eikä uusia varauksia oteta vastaan. Kyseisinä kellonaikoina tapahtuvat kuljetukset tulee järjestää ennakkoon.

Tarjoatteko muitakin kuin vain Prahan lentoaseman reittejä?
Kyllä, Prahan lentoasemakuljetusten lisäksi tarjoamme myös kuljetuksia mille tahansa/ mistä tahansa Prahan juna- tai linja-autoasemalle/ -asemalta, ja taksipalveluja Prahan alueella. Voimme lisäksi pyydettäessä järjestää kuljetuksen Prahan kaupungista tai lentoasemalta mihin tahansa haluamaasi kohteeseen.

Minun täytyy muuttaa/ perua varaukseni – miten tulisi menetellä?
Mikäli haluat muuttaa tai perua varauksesi tai muuttaa tietojasi, klikkaa kyseisiä vahvistuksessasi olevia linkkejä ja kirjaudu sisään varaushallintoosi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa kello 7 – 24 välillä.

Yhteisen bussikuljetuksen lähtö
Teemme parhaamme, jotta sinut noudetaan haluamanasi kellonaikana. Valitettavasti emme kuitenkaan kykene takaamaan aivan tarkkaa noutoaikaa, sillä toisinaan kuljettaja noutaa matkustajia myös muilta hotelleilta. Siksi onkin tärkeää, että olet valmiina noutoon jo 20 minuuttia ennen sovittua noutoaikaa ja että olet myös varautunut mahdolliseen odotukseen pyytämäsi noutoajan jälkeen.

Mitä tapahtuu, jos peruutan matkani?
Voit peruuttaa varauksesi milloin tahansa. Jos varauksesi on maksettu ennakkoon, ja olet oikeutettu hyvitykseen, rahat palautetaan automaattisesti maksussa käyttämällesi kortille. Yleisesti ottaen kaikki Prahasta alkavat kuljetukset, joihin ei käytetä VIP-ajoneuvoja, ovat aina oikeutettuja hyvityksiin, mikäli teet peruutuksen vähintään 2 tuntia ennen noutoaikaa. Tarkempia tietoja saadaksesi, ole hyvä ja tutustu ehtoihimme.

Milloin voin tehdä lentoasemakuljetuksen varauksen?
Järjestelmämme avulla voit tehdä Prahan lentoasemakuljetuksesi varauksen jopa 365 päivää ennen matkasi ajankohtaa.

Tarvitsen tositteen.
Riittää, että pyydät kuljettajalta kuitin. Tarvittaessa voimme myös laatia laskun yrityksen kirjanpitoa varten.
 
Ryhmämme on majoittunut eri hotelleihin, veloitatteko tämän vuoksi lisämaksua?
Yleensä emme veloita lisämaksua ja 2 hotellia kuuluu perushintaan. Poikkeustapauksissa veloitamme pienen lisämaksun jos esim. hotellit ovat hyvin kaukana toisistaan jne.

Entä jos lentoni on myöhässä?
Lentoja online valvova ohjauskeskuksemme ilmoittaa lennon myöhästymisestä kuljettajalle. Emme missään tapauksessa veloita mitään lisämaksua tai erikoistaksaa odottamisesta.

Onko kuljettajalle tapana antaa juomarahaa?
Kyllä, jos asiakas on tyytyväinen palveluun, on tapana antaa juomarahaa 5–15 prosentin verran palvelun hinnasta. Toimi kuitenkin miten itse parhaaksi näet.

Järjestättekö kuljetuksia useammalle kuin 4 henkilölle?
Luonnollisesti, matkustajien määrän määrittelee asiakas. Yli 4 hengen ryhmälle tarjoamme minibussia ja suurelle ryhmälle tarvittaessa tavallista linja-autoa.

Kuinka kauan matka keskustaan tai keskusta lentokentälle kestää?
Tavallisesti noin 25 minuuttia. Ruuhkan tai vastaavan tilanteen sattuessa matka voi luonnollisesti kestää kauemminkin, jopa 40–45 minuuttia.

Ovatko sivuilla esitetyt hinnat autolta vai henkilöltä?
Hinnat esitetään aina autokohtaisesti yhdessä siihen mahtuvien henkilöiden määrän kanssa. Jos sinulla on runsaasti matkatavaroita, ilmoita siitä meille varauksen yhteydessä, jotta voisimme välttyä tilanteelta, jossa matkatavarat eivät mahdu autoon.

Tarvitsen lasten turvaistuimen.
Ei hätää, hoidamme tarvittavat järjestelyt. Riittää, että mainitset asiasta varauksen yhteydessä.

Tarvitsen erityistä apua.
Ei hätää, hoidamme tarvittavat järjestelyt. Riittää, että mainitset asiasta varauksen yhteydessä. Erityistä apua tarvitsevat esimerkiksi vanhemmat tai liikuntarajoitteiset henkilöt.

Matkatavarani vievät erityisen paljon tilaa.
Ei haittaa, mutta ilmoita asiasta etukäteen.

Mihin kellonaikaan yrityksenne toimii?
Henkilökuljetukset varmistamme ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Kuljetus on kuitenkin tilattava etukäteen. Jos tarvitset kuljetusta myöhään illalla tai aikaisin aamulla, soita viimeistään edellisenä päivänä.

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA