choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  LENTOKENTTÄ Praha Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.

VARAUSTEN EHDOT
Prague Airport Transfers

Matkustaja, joka käyttää yhtiön PRAGUE AIRPORT TRANSFERS s.r.o., osoite: Komornická 1982/7, 160 00 Praha, ID nro.: 27593622, palveluksia, hyväksyy seuraavat ehdot ja allekirjoittaessaan tai tilatessaan tai tehdessään varauksen ilmoittaa nimenomaisen suostumuksensa näihin ehtoihin, joihin kyseinen tilaus tai sopimus liittyy. Asiakas, joka ei hyväksy näitä ehtoja, ei ole oikeutettu tekemään tai allekirjoittamaan minkäänlaista kirjallista sopimusta yllä mainitun yhtiön kanssa.

Sopimusehtojen pääkohdat

Yhtiö – kuljetusyritys tai kuljetuksen välittäjä on PRAGUE AIRPORT TRANSFERS s.r.o., jonka osoite on Komornická 1982/7, 160 00 Praha, ID nro.: 27593622, joka tarjoaa kuljetuksen näiden ehtojen mukaisesti.

Asiakas – yksityishenkilö tai yritys, joka käyttää yllä mainitun yhtiön palveluksia varauksen tai sopimuksen perusteella.

Palvelu/ Kuljetus – Asiakkaan kuljetus tai kuljetuksen välitys, jonka yllä mainittu yhtiö hoitaa tai välittää.  

Tilaustavat

Kaikki palvelut toimitetaan ennakkotilausten perusteella; jos kuitenkin tarvitset ajoneuvoa välittömästi, voimme normaalisti toimittaa sinulle auton 15 minuutissa. Tilaukset voi tehdä verkossa omalla sivustollamme, jossa asiakastilisi luodaan automaattisesti, mutta myös sähköpostitse tai puhelimitse.  

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakas on velvollinen käyttäytymään kuljetuksen aikana kuljettajan ohjeiden mukaisesti ja noudattamaan liikenteen turvamääräyksiä. Asiakas hyväksyy, että häntä on valistettu kaikista olosuhteista, turvamääräykset mukaan lukien, ennen kuljetuksen alkamista. Asiakas myös sitoutuu olemaan millään tavalla vahingoittamatta kuljetusyrityksen tiloja ja huolehtimaan ajoneuvon siisteydestä. Rikkoessaan käytöksellään edellä mainittuja velvoitteita, asiakas on tietoinen olevansa vastuussa yllä mainitulle yhtiölle, sen välittämälle toiselle kuljettajalle, tai ajoneuvolle aiheuttamastaan vahingosta.
Asiakas on lisäksi velvollinen nousemaan ajoneuvoon sovittujen aikarajojen puitteissa, paitsi mikäli todistettavat asianhaarat estävät häntä saapumasta kuljetukselle ajoissa, esimerkiksi yllä mainituista syistä.

Ehtojen voimassaolo

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi, alkaen 1. kesäkuuta 2013. Yhtiö varaa oikeuden suorittaa ehtoihin muutoksia ja siinä tapauksessa asiakasta koskevat ja sitovat ne ehdot, jotka ovat voimassa sopimuksen allekirjoitushetkellä tai hetkellä, jolloin voimassa oleva tilaus lähetettiin tai suoritettiin.


Lupauksemme ja takuu Suuripiirteisten ehtojemme ansiosta saat korvauksen lentokenttäkuljetuksesta tai muusta kauttamme varaamastasi palvelusta siinä tapauksessa, että sinua kohtaavat ennalta arvaamattomat olosuhteet. Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin asiakkaidemme erinomainen kohtelu. Takaamme, että saat rahasi takaisin, mikäli sinulla on pätevä syy olla olematta tyytyväinen palveluumme. Vaikka et olisi maksanut kuljetuspalvelustamme ennakkoon, saatat silti olla oikeutettu korvaukseen.

Lupauksemme
Mikäli emme kykene noutamaan sinua sovittuun aikaan sellaisten ennalta arvaamattomien olosuhteiden vuoksi, jotka eivät ole hallinnassamme, korvaamme sinulle asiasta aiheutuneen haitan ehtojemme mukaisesti.

Maksut
Käteisellä
Mikäli maksat kuljetuksesta tai muista palveluista käteisellä, hyväksymme Tšekin korunat (CZK) ja kaikki merkittävimmät valuutat, jotka ovat valittavina varauksen teon yhteydessä, kuten Englannin punta (GBP), Euro (EUR), Yhdysvaltain dollari (USD) ja muut. Käteismaksut ulkomaan valuutassa perustuvat kuljetuspäivän Tšekin korunan vaihtokurssiin, eivät varauspäivän vaihtokurssiin.
Kortilla
Jos maksat pankki- tai luottokortilla verkossa tai kuljettajalle, voimme veloittaa korttiasi haluamassasi valuutassa, kuten CZK, EUR, GBP tai USD. Mikäli maksat verkossa PayPalia käyttäen, lisämaksu on 4 %. Jos maksat luotto- tai pankkikortilla ennakkoon verkossa, kuljettajalle ilmoitetaan asiasta eikä sinun tarvitse tehdä mitään.
Tilisiirtona
Laskulla maksu (tilisiirtona) on mahdollista vain pyynnöstä.  Kun lasku on laadittu, maksun on oltava perillä ennen kuljetusta, ellemme sovi toisin. Lasku voidaan laatia vain valuutoilla: CZK, EUR, USD tai GBP. Minimilaskutus on 200 EUR, muussa tapauksessa summaan lisätään 10 EUR käsittelymaksu.

Kuitit
Kuljettaja antaa hänelle suoritetuista maksuista kuitin, kun taas verkkomaksuista annetaan kuitti pdf-muodossa ja se lähetetään sähköpostitse.

Milloin paluumatka maksetaan?
Varaukset, joihin sisältyy paluumatka tai useampia matkoja, voit halutessasi maksaa kertamaksuna tai jokaisen matkan erikseen. Kummassakin tapauksessa kuljettaja antaa sinulle maksutositteen, josta ilmenee tarkalleen maksamasi summa. Kun olet maksanut matkasta kumpaankin suuntaan, esitä kuitti kuljettajalle paluumatkallasi sen sijaan, että maksaisit rahalla.

Maksu osin ennakkoon
Varauksille, joissa noutopaikka on Prahan ulkopuolella, tiettyjen VIP-limusiinien, tiettyjen retkien, kiertoajeluiden ja bussia vaativien suurempien ryhmien kohdalla, saatamme vaatia osamaksua ennakkoon (vähintään 30 % talletuksen maksamista 24 tuntia ennen noutoaikaa). Mikäli tämä koskee sinua, ilmoitamme sinulle asiasta varausvahvistuksen yhteydessä.

Odotusmaksu
Mikäli lentosi tai junasi myöhästyy, sinulta ei veloiteta odotusmaksua. Lentokenttänoutojen ollessa kyseessä kuljettajamme odottaa jopa 60 minuuttia varsinaisesta saapumisajasta, sen jälkeen yritämme ottaa sinuun yhteyttä. Jos myöhästyt noudosta, kuljettaja odottaa sinua 15 minuuttia ilmaiseksi, jonka jälkeen yritämme ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaen mahdollisesta odotusmaksusta, joka veloitetaan sen jälkeen. Mikäli matkaasi kuuluu useita pysähdyksiä (jos haluat esimerkiksi matkata yhteen kohteeseen ja meidän odottavan siellä, ennen kuin viemme sinut muualle), veloitamme odotusmaksun (maksut löytyvät sivustoltamme).

Muutokset ja peruutukset

  • Normaalikuljetukset, -kuljetuspalvelut ja -bussi

Jos jostain syystä haluat muuttaa tai perua varauksesi, voit tehdä niin verkossa asiakasliittymässämme, lähettämällä meille sähköpostiviestin tai soittamalla meille ennen lähtöäsi – tai vähintään kaksi tuntia ennen Prahaan saapumistasi. Jos olet jo maksanut kuljetuksesta, annamme sinulle täyden hyvityksen. Jos lentoyhtiösi peruu tai muuttaa lentoasi, ole hyvä ja ilmoita meille asiasta.

  • Jos noutopaikka on Prahan ulkopuolella

Erilaiset muutos- ja peruutusehdot koskevat kuljetuksia, joiden alkupiste ei ole Prahassa. Peruutuksen tulee tapahtua ainakin 24 tuntia ennen suunniteltua kuljetusta, muussa tapauksessa veloitamme 100 % peruutusmaksun.

  • Limusiinit

Luksuslimusiinien (kuten Lincoln, Hummer ja Mercedes S-luokan ajoneuvot) muutoksia ja peruutuksia koskevat eri ehdot kuin normaaleja Prahan kuljetuspalvelujamme. Varaus tulee perua vähintään 24 tuntia ennen suunniteltua kuljetusta; jos niin ei tapahdu, veloitamme 100 % peruutusmaksun.

  • Kiertoajelut ja retket

Ymmärrämme, että sääolosuhteet ovat tärkeä tekijä päättäessäsi, osallistuako tietyille kiertoajeluille tai retkille. Peruutus tulee tehdä ainakin kaksi tuntia ennen suunniteltua matkaa, muuten veloitamme 100 % peruutusmaksun.

Rahapalautukset/ korvaukset
Jos olet perunut ennakkoon maksamasi palvelun verkossa ja olet oikeutettu hyvitykseen, rahat palautetaan muutaman päivän kuluessa automaattisesti takaisin sille kortille, jota käytettiin maksamiseen. Muussa tapauksessa kaikki palautus- ja korvausvaatimukset tulee suorittaa 30 vuorokauden kuluessa joko kirjallisesti tai sähköpostitse. Kyseisen ajanjakson jälkeen et ole oikeutettu palautuksiin/ korvauksiin mutta tutkimme silti valituksesi. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Korvauksen suurin määrä on kuljetuksen kokonaishinta.  

Valitukset
Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että sinua kohtaa jokin ongelma, ole hyvä ja seuraa tätä valitusmenettelyä. Ollaksesi oikeutettu tekemään korvausvaatimuksen ota meihin yhteyttä heti, jollet löydä kuljettajaasi tai kohtaat jonkin muun tiettyä palveluamme koskevan ongelman. Jollei ongelmaa kyetä ratkaisemaan saman tien puhelimitse, ole hyvä ja kirjoita meille valituksesi yksityiskohtaisesti.Kaikki henkilötietonne ovat meille luottamuksellisia emmekä missään tapauksessa luovuta niitä muille yrityksille.

Company Logo

UK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA