choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Praha limusiinit
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Jazz Boat
laivamatka jazzmusiikin seurassa. Jazz Boat
Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Asiakkaiden turvallisuus.
Asiakkaamme on vakuutettu lakimääräistä perusvakuutusta paremmin, sillä tiedämme hyvin, että varmuus on huolettoman matkustamisen perusedellytys.
Limusiinien tekninen kunto.
Kaikille limusiineille suoritetaan säännöllisin väliajoin turvallisuuden kannalta olennaisia seikkoja koskeva erityistarkastus.

Ylelliset limusiinit

Limusiinit häitä varten


Voimme järjestää kuljetuksen VIP-asiakkaille seuraavilla ylellisillä limusiineilla. Erityistoivomukset – järjestämme auton koristelun (esimerkiksi kukkia tai juhlakoristuksen), samppanjaa tai muita jäähdytettyjä juomia. Värit – suurin osa limusiineista on saatavilla mustana tai valkoisena.

Limosuine Prices - limusiinit ja VIP

Limusiinin tyyppi

Henkilöiden maksimimäärä

Matka yhteen suuntaan

1 tunti vuokraa

HUMMER H200

20

CZK 4990 / 192

CZK 4500 / 173

LINCOLN TOWN CAR 120

8

CZK 2190 / 84

CZK 1990 / 77

MERCEDES S

4

CZK 1300 / 50

CZK 990 / 38

CZK 1100 / 42

CZK 990 / 38

MERCEDES E

4

CZK 800 / 31

CZK 685 / 26

CZK 800 / 31

CZK 685 / 26

 

20 % alennusta paluukuljetuksesta
Varaa pidennetty Hummer- tai Lincoln- limusiini lentokentältä ja saat 20 % alennusta tavallisella ajoneuvollamme (sedan/ pikkubussi/ linja-auto) tapahtuvasta paluukuljetuksesta lentokentälle. Jotta olet oikeutettu kyseiseen alennukseen, tulee sinun kirjoittaa varauksesi yhteyteen teksti ”Limusiinista 20 % alennus paluukuljetukselle”. Varaukset on maksettava ennakkoon viimeistään 24 tuntia ennen noutoa tai retkeä. Tarjoukseen sovelletaan normaalia peruutuskäytäntöä.

 

Choose your limo colour.
Ylelliset limusiinit

Valitse limusiinin väri
Useimpia limusiineja on saatavilla mustana ja valkoisena. Muista ilmoittaa tilauksen yhteydessä toivomasi väri.

Erityistoiveet – limusiini
Koetamme täyttää minkä tahansa toivomuksenne matkanne lentokentältä tai kiertomatkan Prahassa tekemiseksi miellyttävämmäksi. Huolehdimme siitä, että suosimanne juomat löytyvät limusiinin baarikaapista. Koristelemme limusiinin toivomustenne mukaisesti - ilmapalloilla, kukilla jne. Oletteko menossa juhliin? Yllätä tuttavasi - järjestämme limusiiniin stripparin.

UKK – limusiinit
Mitä eroa on ”lentokenttäkuljetuksella” ja ”1-tunnin vuokralla”? Hinnat näyttävät olevan lähes samat. Voimmeko käydä lyhyellä kiertoajelulla ennen hotellille menoa?
Lentokenttäkuljetuksen hinta on todellakin lähes sama kuin tunnin vuokrahinta. Tämä johtuu siitä, että vähimmäisvuokra-aika on 1 tunti, ja kaikkiin lentokenttäkuljetuksiin kuluu alle tunti. Vaikka itse lentokenttäkuljetus siis vaatii vähemmän aikaa kuin 1-tunnin vuokraus, lentokenttäkuljetusten kohdalla kuljettajan on myös odotettava, että kuljet tullin tai maahanmuuttopisteen lävitse ja noudat matkatavarasi, joten emme tiedä kauanko hän lopulta joutuu odottamaan. Edellä mainituista syistä lentokenttäkuljetusten osalla kuljettaja käyttää huomattavasti enemmän aikaa kuin normaalin 1-tunnin vuokran kohdalla. Useimmiten ennen hotellille menoa tapahtuvalle lyhyelle kiertoajelulle kaupungin keskustassa ei kuitenkaan ole mitään estettä. Sinun tulee kuitenkin muistaa ilmoittaa meille asiasta jo varausta tehdessäsi, muussa tapauksessa kuljettaja ajaa sinut suoraan hotellille.

Haluan tilata limusiinin mutta huomasin, että se on maksettava etukäteen. Voinko maksaa varaukseni jollakin muulla tavalla?
Vain osa limusiineista on maksettava etukäteen, joko koko hinta tai ainakin 30 % ennakkotalletus. Ennakkotalletuksen maksuun voit käyttää erilaisia maksutapoja (katso Maksut-osiosta). Yleisesti ottaen ennakkomaksu/ -talletus vaaditaan kaikkien sylitanssijan kera tilattavien ja Hummer-limusiinien kohdalla.  

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA