Minibussipalvelua liikennöivät Mercedes Vito ja VW Transporter -ajoneuvot jopa kahdeksaa ihmistä varten. Bussiliikennettä ajetaan Mercedes Sprinterin minibussilla jopa 20 ihmistä varten, ISUZU-bussilla jopa 30 ihmistä varten ja Mercedes Turismo -bussilla jopa 54 ihmistä varten.
Edulliset kuljetukset suoritetaan pienempiä ajoneuvoja käyttäen, joiden runkokapasiteetti on rajallinen. Käytämme enimmäkseen Skoda Octaviaa tai vastaavia autoja.
Yksityiskuljetuksiin tarjoamme enimmäkseen Škoda Superb- tai VW Passat -ajoneuvoja, jotka sopivat jopa neljälle matkustajalle. Jos sinulla on yli neljä keskikokoista laukkua, suosittelemme varaamaan samaan hintaan tila-auton ilmaisen päivityksen.
Jaettuja kuljetuksia varten käytämme enimmäkseen Mercedes Vito -tila-autoja. Matkustajille, joilla on enemmän laukkuja ja lasten kanssa matkustavia, suosittelemme varaamaan sen sijaan yksityisen sedanin tai tila-auton.
Lincoln-, Hummer- ja Cadillac-ajoneuvojemme limusiinikuljetusten tavaratilan kapasiteetit ovat rajallisia. Jos sinulla on paljon matkatavaroita tai matkustat yli viiden matkustajan ryhmässä, saatat tarvita ylimääräisen auton matkatavaroita varten.

Miksi minun pitäisi varata ennalta?

Pitkän ja väsyttävän lennon jälkeen tai juuri ennen lentokentälle menemistä julkisen liikenteen odottaminen on aina stressaavaa. Lisäksi on mahdollista, että tavalliset katutaksit velottavat liikaa, koska olet turisti. Yksi suosituimmista tempuista on, että sinut viedään pitemmälle reitille kaupungin ohitustietä pitkin, jotta taksimaksu kasvaisi. Toisin kuin muut Prahan lentokentän aulassa sijaitsevat taksit, me emme myöskään veloita 10 € palvelumaksua pelkästä varauksen tekemisestä. Varmistaaksesi saavasi parhaan lentokenttäkuljetuspalvelun - jonka ansaitset - varaa etukäteen kuljetus meiltä. Voit levätä helpottuneena tietäen, että autonkuljettajamme odottaa sinua vastassa - vaikka lentosi viivästyisi tai saapuisi aikaisin - ja myös auttaa sinua matkatavaroidesi kanssa. Vaikka hintamme ovat kiinteät, säästät taatusti jopa 50 % tavanomaisiin katutakseihin verrattuna.

Opaskirjoissa suositeltu

Löydä palvelumme myös sellaisista oppaissa, kuten Rick Steve's Prague & Czech Republic, Lonely Planet ja muut oppaat.