Minibussipalvelua liikennöivät Mercedes Vito ja VW Transporter -ajoneuvot jopa kahdeksaa ihmistä varten. Bussiliikennettä ajetaan Mercedes Sprinterin minibussilla jopa 20 ihmistä varten, ISUZU-bussilla jopa 30 ihmistä varten ja Mercedes Turismo -bussilla jopa 54 ihmistä varten.
Edulliset kuljetukset suoritetaan pienempiä ajoneuvoja käyttäen, joiden runkokapasiteetti on rajallinen. Käytämme enimmäkseen Skoda Octaviaa tai vastaavia autoja.
Yksityiskuljetuksiin tarjoamme enimmäkseen Škoda Superb- tai VW Passat -ajoneuvoja, jotka sopivat jopa neljälle matkustajalle. Jos sinulla on yli neljä keskikokoista laukkua, suosittelemme varaamaan samaan hintaan tila-auton ilmaisen päivityksen.
Jaettuja kuljetuksia varten käytämme enimmäkseen Mercedes Vito -tila-autoja. Matkustajille, joilla on enemmän laukkuja ja lasten kanssa matkustavia, suosittelemme varaamaan sen sijaan yksityisen sedanin tai tila-auton.
Lincoln-, Hummer- ja Cadillac-ajoneuvojemme limusiinikuljetusten tavaratilan kapasiteetit ovat rajallisia. Jos sinulla on paljon matkatavaroita tai matkustat yli viiden matkustajan ryhmässä, saatat tarvita ylimääräisen auton matkatavaroita varten.
21 maaliskuun, 2022

Yksityiset siirrot

Yksityiset kuljetuspalvelut ovat erinomaisia matkailijoille, jotka eivät halua odottaa.
21 maaliskuun, 2022

Yksilöllinen kiertue

Kerro meille, mitä haluat nähdä, kiertueen aikaväli ja mieltymyksesi. Tämä kiertue vastaa toiveitasi - opas englanniksi, espanjaksi, venäjäksi, italiaksi, saksaksi jne.
21 maaliskuun, 2022

Yhdistetyt yksityismatkat

Kolme retkiä yhdessä – Vieraile mielenkiintoisimmissa paikoissa yhdessä päivässä.
21 maaliskuun, 2022

West Circuit – yhdistetty kierros

Karlovy Vary, Mariánské Lázně ja Pilsenin panimo
21 maaliskuun, 2022

Venyvät ja Executive Limusiinit

Matkusta ensimmäisessä luokassa ylellisillä limusineilla tyylisi, eleganssisi ja makuusi sopivaksi.
21 maaliskuun, 2022

Työ – Sopimuskuljettaja

21 maaliskuun, 2022

Terezinin yksityinen kiertue

Terezinistä löydät jättimäisen linnoituksen, jossa on yli 4 kilometriä muureja, jonka keisari Joseph II rakensi 1700-luvulla ja joka oli tarkoitettu käytettäväksi suojana Preussin hyökkäystä vastaan. Natsit käyttivät Tereziniä Prahan Gestapon kauttakulkuleirina ja vankilana toisen maailmansodan aikana. Ghetto-museo kertoo juutalaisten epätoivoisen surullisen historian, joista lähetettiin yli 150 000 ja vain 17 247 selvisi.
21 maaliskuun, 2022

Terezínin muistokierros

Keisari Joseph II:n 1700-luvulla rakentama entinen sotilaslinnoitus kertoo aina tarinoita toisesta maailmansodasta.
21 maaliskuun, 2022

Tehtävä – Välittäjä / Hallinto

21 maaliskuun, 2022

Suuri kaupunkikierros

Tämä kolmiosainen kiertue on fantastinen, sillä se korostaa huolellisesti Prahaa Keski-Euroopan historiallisena ja arkkitehtonisena helmenä. Tämä kiertue kestää kolme ja puoli tuntia, koostuu kävelystä sekä bussi- ja veneajelusta ja näyttää Prahan parhaat puolet, mukaan lukien vanhankaupungin, uudenkaupungin, pienemmän kaupungin ja Hradčanyn.
21 maaliskuun, 2022

Superior Tour Prahassa

Koska tämä kiertue on suosituin turistien keskuudessa, se esittelee sinut kaikkiin Prahan parhaisiin paikkoihin. Tämä kuuden tunnin kiertue koostuu kävelykierroksesta, veneristeilystä Vltava-joella, lounaasta ja raitiovaunumatkasta.
21 maaliskuun, 2022

Stripparit

Tehosta matkaasi sylitanssishowlla.

Miksi minun pitäisi varata ennalta?

Pitkän ja väsyttävän lennon jälkeen tai juuri ennen lentokentälle menemistä julkisen liikenteen odottaminen on aina stressaavaa. Lisäksi on mahdollista, että tavalliset katutaksit velottavat liikaa, koska olet turisti. Yksi suosituimmista tempuista on, että sinut viedään pitemmälle reitille kaupungin ohitustietä pitkin, jotta taksimaksu kasvaisi. Toisin kuin muut Prahan lentokentän aulassa sijaitsevat taksit, me emme myöskään veloita 10 € palvelumaksua pelkästä varauksen tekemisestä. Varmistaaksesi saavasi parhaan lentokenttäkuljetuspalvelun - jonka ansaitset - varaa etukäteen kuljetus meiltä. Voit levätä helpottuneena tietäen, että autonkuljettajamme odottaa sinua vastassa - vaikka lentosi viivästyisi tai saapuisi aikaisin - ja myös auttaa sinua matkatavaroidesi kanssa. Vaikka hintamme ovat kiinteät, säästät taatusti jopa 50 % tavanomaisiin katutakseihin verrattuna.

Opaskirjoissa suositeltu

Löydä palvelumme myös sellaisista oppaissa, kuten Rick Steve's Prague & Czech Republic, Lonely Planet ja muut oppaat.