Tutustu Prahan kauneuteen eri näkökulmista

FAQ - Jokiristeilyt | Veneen lähtöpaikka

Prahan jokiristeilyillä voit arvostaa kaikkea Prahan tarjottavaa hyvin eri näkökulmasta. Toisin kuin kävelykierroksen hälinä tai bussimatkan liikenteen täynnä katuja, jokiristeilyillämme voit nauttia kaikista kaupungin keskustan läpi virtaavan rauhallisen Vltava-joen varresta.

Praha Airport Transfers tarjoaa erilaisia jokiristeilyjä Prahassa jokaiseen makuun ja kiinnostukseen. Halusitpa sitten katsella Prahan kaunista arkkitehtuuria päivällä tai ihailla kaupungin valoja yöllä jazzmusiikin, illallisen ja tanssin taustalla, meillä on sinulle täydellinen kiertue.

Valitse kiertue selaamalla alla olevaa luetteloa Praha-joen kiertoajeluista ja varaa sitten verkossa kyseisen kiertueen sivulta. Jos sinulla on kysyttävää jokimatkoista, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja - autamme mielellämme.

21 maaliskuun, 2022

Lounas jokiristeilyllä

Tämä on Praha-joen kiertoajelu parhaimmillaan, jossa voit ihailla kaupungin historiallisia rakennuksia samalla kun nautit buffetlounaan laivalla. Ohitat Prahan historiallisen keskustan ja näet upeita nähtävyyksiä, kuten Kaarlensillan, Prahan linnan, Pyhän Nikolauksen kirkon ja Kansallisteatterin.
21 maaliskuun, 2022

Jazz-veneristeily

Jazz Boat -risteily on täydellinen tapa viettää iltaa: upean elävän jazzmusiikin ja a la carte -illallismenun taustalla voit ihailla Prahan maalauksellisia nähtävyyksiä, kuten Kaarlensiltaa ja Prahan linnaa Vltava-joelta. .
21 maaliskuun, 2022

Illallinen jokiristeilyllä

Tämä Prahan jokiristeily tapahtuu yöllä. Kun nautit buffetillallisesta ja elävästä musiikista laivalla, näet kaikki Vltavan tärkeimmät nähtävyydet. Kaarlensillan, Pyhän Nikolauksen kirkon ja Prahan linnan valossa tuikkuva yötaivasta vasten; tämä kiertue on täydellinen valinta niille, jotka viettävät romanttista viikonloppua kaupunkiin.