Pääset haluamaasi määränpäähän – minne tahansa Prahassa – yhdellä hinnalla


Ei väliä minkä palvelun valitset

Joko sukkula, taksi tai limusiini – nautit monista eduista, jotka varmasti tekevät Prahassa-vierailustasi sekä ikimuistoisen että nautinnollisen.

Jotkut tällaisista eduista on lueteltu alla:

 • Kokeneet englanninkieliset autonkuljettajat
 • 24/7 tuki
 • Ilmainen vierailijaopas
 • Ilmaiset kartat
 • Uusia ajoneuvoja ihastuttavalla ilmastoinnilla
 • Maksu käteisellä tai pankki- ja luottokorteilla
 • Ilmainen neljän tunnin kierros kauniiseen Prahan kaupunkiin
 • Rahat takaisin takuu
 • Välitön varausvahvistus

Taksi varoitus

Äskettäin lehdistössä (epärehellisistä Prahan takseista, taksinkuljettajista). Se on virallinen varoitus missä tahansa Prahan opaskirjassa: Varo taksinkuljettajia. Häikäilemättömät kaupunkitaksit ovat pahamaineisia katsoessaan suurisilmäisiä ulkomaalaisia...Lue lisää

Tyytyväisyytesi on meidän huolemme

Voit lukea yleisiä kysymyksiä ja vastauksia UKK-sivulta ,
tai otat meihin yhteyttä suoraan kaikissa kysymyksissä – olemme aina valmiina

Online-varaus on helppoa ja nopeaa

Jos saavut tai lähdet seuraavan tunnin sisällä, soita meille . Muussa tapauksessa voit vain täyttää varauslomakkeen .

Ilmainen Prahan turistiopas ja kartta

Kun saavut Prahaan, kuljettajamme antaa sinulle ilmaisen oppaasi ja karttasi. Lue lisää


 • Elizabeth Madsen

  Haluaisin kiittää teitä todella upeasta palvelusta, jonka saimme vieraillessamme Prahassa viikko sitten:-))kaikki kuljettajamme olivat hyvätapaisia, ammattitaitoisia ja erittäin avuliaita:-))Suosittelemme yritystäsi ehdottomasti ystävillemme ja perhe :-) tulee varmasti takaisin Prahaan ja käytä palveluitasi uudelleen :-)))

  Elizabeth Madsen
 • Kevin Fletcher-Biles

  Varattu verkossa Isosta-Britanniasta pari päivää ennen lähtöä. Helppo varausjärjestelmä, nopea kuittaus ja ennakkomaksua ei vaadita, maksoi vain kuljettajalle saapuessaan hotelliin. Selkeä tarkka hinnoittelu (noin 16 puntaa per auto), joka oli valtava Skoda Superb -tila, johon mahtuisi mielellään 4 matkustajaa ja matkatavarat, englantia puhuva kuljettaja tapaa sinut saapuessasi ja auttaa matkatavaroiden kanssa. Tehokas kuljetus suoraan hotellille ilman paikallisen julkisen liikenteen tai ylihinnoiteltujen julkisten taksien hässäkkää. Parasta oli se, että annettiin lahjakortti, jolla pääsi osallistumaan ilmaiselle kävelykierrokselle Vanhankaupungin aukiolta. Tämä osoittautui 5 tunnin kävelymatkan päästä useimpiin kaupungin näkyviin nähtävyyksiin, mukaan lukien vaellus linnaan englanninkielisen opiskelijan kanssa; yksin taksihinnan arvoinen. Olimme niin vaikuttuneita, että varasimme paluumatkan lentokentälle tältä yritykseltä epäröimättä.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Hyvä Steven, vain sanon, että olin erittäin vaikuttunut siirtopalvelustasi. Erinomainen mukavuus, nopeat ja tehokkaat kuljettajat, mutta... pieni opaskirjasi oli aivan LOISTAVA selata cocktailin ja illallisen aikana...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • O'Sullivan

  Teimme juuri matkamme hotellistamme lentokentälle. Kiitos kahdesta erittäin helposta matkasta. Miellyttävä kuljettaja, nopeat vastaukset sähköpostikyselyihin. Suosittelen mielelläni palveluasi. Paljon kiitoksia

  O'Sullivan
 • Kim Teague

  Vain nopea sähköposti onnitella sinua palvelustasi. Ajoissa, ystävällinen ja tehokas henkilökunta tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Suosittelen sinua helposti kaikille kaupungissa vieraileville. Paljon kiitoksia.

   

  Kim Teague
 • Emma Luing and family

  Halusin kirjoittaa sinulle kiittääkseni erinomaisesta palvelusta, jonka saimme äskettäisellä lomallamme Karlovy Varyssa. Kuljettajasi puhuvat kaikki erittäin sujuvasti englantia ja saavat asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi ja mukavaksi, keskustelemaan mielellään, mutta eivät koskaan vaadi keskustelua. En voisi olla tyytyväisempi saamaamme palveluun, erityisesti ihanaan kuljettajaan, joka vei meidät lentokentältä Grand hotel Puppiin ja nouti meidät - olimme kiitollisia hänen rennosta luonteestaan ja siitä, että hän pysähtyi mielellään meille matkana. oli vähän aikaa. Arvostamme sitä, että hän oli erittäin varovainen kuljettaja, koska sää oli melko jäinen, ja että hän asetti turvallisuutemme etusijalle. Olen iloinen, että lainaat minua millään tavalla, ja suosittelen sinua lämpimästi sekä matkaneuvojana että kaikille Prahaan matkustaville tuntemillemme. Odotamme innolla, että voimme tehdä varauksen uudelleen joulukuussa 2015.

  Emma Luing and family
 • Karen Copley

  Hei, käytimme palveluitasi 14.12.2014. Olen juuri suositellut palveluitasi erinomaisena matkaneuvojana, älä anna standardien pudota, jatkat erinomaisen palvelun tarjoamista ja tulevaisuutesi on turvattu.

  Karen Copley
 • Catherine Hancock-Peat

  Hyvää iltaa,

  Halusin vain kiittää erinomaisesta palvelusta, jonka saimme yritykseltänne vieraillessamme Prahassa. Molemmat kuljettajat olivat hyvin esiteltyjä, erittäin kohteliaita, avuliaita ja täsmällisiä, ja autot olivat siistejä ja mukavia.

  Olimme erittäin vaikuttuneita ammattitaitoisesta palvelusta ja varaamme varmasti kanssasi uudelleen. Suosittelen yritystäsi ystäville ja perheelle, jos he vierailevat Prahassa.

  Kiitos paljon.

  Catherine Hancock-Peat
 • C. J. Andrews

  Juuri palannut Prahasta ja käytimme palveluitasi lentokentälle ja sieltä takaisin sekä joki-iltamatkalle.

  Kaikki järjestelyt olivat ensiluokkaisia....ajoitus, mukavat kuljettajat ja yhteydenotto toimistolta....tekstit ja sähköpostit jne.

  Hyvin tehty ja kiitos.

  En löydä viitettäni, mutta sillä ei ole väliä, vain hyvä palvelu sinulta

  C. J. Andrews
 • Tom Scott

  Hei, halusin vain kiittää kuljettajaani, joka oli tehokas, erittäin kohtelias, asiantunteva ja ystävällinen - ja puhui tietysti moitteetonta englantia! Hän teki matkastani Prahan keskustaan erittäin nautinnollisen kovan päivän jälkeen. Kiitos paljon ja kiitos hänelle; Olen pahoillani, etten muista hänen nimeään.

  Tom Scott
 • Jackie O'Dowd

  Moi,

  Halusin vain kiittää loistavasta palvelusta, erittäin ammattitaitoisesta ja luotettavasta, mikä tarkoitti, että saimme rentoutua ja nauttia pitkästä viikonlopusta. Kiitos taas.

  Vieraillut Prahassa - 27. helmikuuta 2015 - 2. maaliskuuta 2015.

  Jackie O'Dowd
 • Nigel Uzzell

  Halusin vain kertoa sinulle, kuinka upeaa palvelusi on ollut. Viivyttelimme sunnuntaina 22. helmikuuta niin paljon miehistön ongelmien ja sitten teknisten ongelmien vuoksi, että olin epätoivoinen päästä Prahaan. Käytin sähköpostissa olevaa auttavan numeroa, ja nainen, jonka kanssa puhuin, oli selkeä ja informatiivinen, ja kun meillä oli uusi aika, hän vahvisti, että Hummer olisi paikalla myöhästymisestä huolimatta. Tämä oli erityinen herkku syntymäpäivänäni, jonka olin järjestänyt vierailleni, jotka vierailivat Prahassa ensimmäistä kertaa ja saapuvat lentokentälle myöhästymisten pettymyksen jälkeen löytääkseen Hummerin sieltä heille, sai loma käyntiin loistavasti. . Kuljettajasi oli myös erinomainen ja pudotti ikkunat juuri oikeaan aikaan tarjotakseen heille maagisen näkymän kaupunkiin. Mikä tapa saapua. Edelleen lähtöpäivänä, kun jouduimme vaihtamaan jonkun muun sekamelskan takia lähteviä numeroita, help desk ratkaisi meidät lisäajoneuvolla nopeasti ja tehokkaasti. Minun on sanottava, että palvelusi oli erinomaista ja suosittelen sinua ehdottomasti kaikille ja käytän sinua varmasti uudelleen. Suuri kiitos kaikesta avusta.

  Nigel Uzzell
 • vicki webster

  Moi

  Halusin vain lähettää sähköpostia kertoakseni, että olen ollut erittäin innoissani saamastani palvelusta.

  Erityinen kiitos kiertueen johtaja Rossille ilmaisesta kiertueesta sunnuntaista alkaen. Hänen tietonsa, asiantuntemuksensa ja innostuksensa olivat yksinkertaisesti uskomattomia, ja olisin mielelläni lopettanut ja maksanut kiertueen hänen takiaan. Sää oli hieman häntä vastaan, mutta se ei haitannut kiertuetta, ja hän meni kaikin keinoin varmistaakseen, että pysähdymme peiton alla, jotta voimme olla suojassa oudolta sateelta (hän jopa antoi sateenvarjonsa yhdelle vieraalle ryhmässä!) Toivon, että hän ja hänen pomonsa ymmärtävät, kuinka hyvä hän on työssään.

  Olin hämmästynyt ilmaisesta kiertueesta. Matkustan paljon ja tämä oli ylivoimaisesti kattavin ja asiakasvetoisin kiertue, jolla olen ollut. Pyydän välittämään kiitokseni Rossille ja toivon, että hän saa jollain tavalla onnittelut hienosta työstä, jota hän tekee!!

  Kiitos, Vicki

  vicki webster
 • Hyvää iltaa. Saavuimme juuri kotiin Prahasta ja haluaisimme käyttää tilaisuutta hyväkseni ilmaistaksemme kuinka paljon nautimme Superior-kiertueestamme Petran kanssa. Liz E.

 • Hei, halusin vain kertoa, että Grand Walk oli erittäin hyvä. Hän oli erittäin ihana ja erittäin hauska. Voisitko välittää kiitokseni Martalle. Marylyn R.