Tehokas, luotettava ja erinomainen palvelu

Käytössämme oleva autokanta on mukava ja edullinen sekä luotettava kulkuväline Prahan lentokentän ja muiden kohteiden välillä.

Automme ovat siistejä, ylellisiä, mukavia ja savuttomia. Tarjoamme huippuluokan palvelua kaikille asiakkaillemme.

Tällä hetkellä meillä on noin 150 ajoneuvon kalusto. Se koostuu enimmäkseen sedan-autoista, joissa neljä matkustajaa voi istua mukavasti; Skoda Superb, VW Passat ja Mercedes E ovat sedan-autovalikoimassamme.

Minibussimme, kuten VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle ja Mercedes Vito, voivat kuljettaa jopa kahdeksan matkustajaa kerrallaan.

Suuremmat minibussit, esim. Mercedes Sprinter, voivat kuljettaa jopa 20 matkustajaa. Käytämme usein Mercedes-Turismoa linja-autokuljetuksiin , joissa voi matkustaa jopa 49 matkustajaa yhdessä.

Meillä on myös VIP-ajoneuvoja eri matkustajamäärille. Meillä on liike- ja johtajien limusiinit, kuten Mercedes E ja Mercedes S-luokka, joissa kolmesta neljään matkustajaa mahtuu istumaan ylellisyydessä. Toisaalta venytettyjen limusiinien kalustoimme kuuluu Lincoln TC120 (enintään 8 matkustajaa), Lancia Thema (enintään 8 matkustajaa), Cadillac (enintään 17 matkustajaa) ja Hummer 200 (enintään 17 matkustajaa).

Ja älä huoli autojen turvallisuudesta. Jotta tiedät, kaikki ajoneuvomme on täysin vakuutettu julkisen vastuujärjestelmän mukaisesti.

Fleet Gallerymme

Our fleet

Mercedes E

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Joissakin ajoneuvoissa on nykyaikaiset tekniset työkalut, kuten wi-fi-hotspotit, jotka tekevät ajostasi sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Ja tietysti ne ovat ilmaisia käyttää.

Ajoneuvot hyväksyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, joissa on auton sisäinen korttimaksupääte.