Tutustu maihin, jotka ovat sadan tornin kaupungin rajojen takana

Usein kysytyt kysymykset – Päiväretket ja retket | Kuinka se toimii

Prahaa kutsutaan syystäkin "sadan tornin kaupungiksi". Lukuisat nähtävyydet ja historialliset monumentit tekevät Prahasta upean kaupungin ja nimen useimpien turistien ämpärilistalla. Ei olisi kuitenkaan viisasta tyytyä vain Prahan kauneuteen ja olla katsomatta muita Prahan rajojen ulkopuolella tarjottavia ihmeitä.

Yksi tällainen ihme on Keski-Böömi, jossa on rikas historia ja lukuisia linnoja; entiset kuninkaiden ja aristokraattien maanistuimet. Länsi-Böömin parantavat kylpylät ovat kuuluisia, ja lähellä oleva Terezín laulaa toisen maailmansodan surullista historiaa. Viehättävät ja muinaiset kaupungit, kuten Český Krumlov, ovat vierailun arvoisia Etelä-Böömissä, kun taas lähempänä Prahaa sijaitseva Kutná Hora on toinen suositeltava turistikohde.

Säännölliset järjestetyt retket

Säännöllisesti järjestetyt retket järjestetään vain tiettyinä aikoina ja päivinä.

Nämä retket jaetaan muiden matkailijoiden kanssa ammattioppaan ohjaamana ja kaikki maksut sisältävät. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.

21 maaliskuun, 2022

Terezínin muistokierros

Keisari Joseph II:n 1700-luvulla rakentama entinen sotilaslinnoitus kertoo aina tarinoita toisesta maailmansodasta.
21 maaliskuun, 2022

Kutná Horan kiertue

Tämä muinainen kaupunki oli hopean louhinnan keskus keskiajalla, joten se oli Böömin kuningaskunnan toiseksi rikkain kaupunki. Lukuisat Kutná Horan arkkitehtoniset monumentit ja erittäin hyvin säilynyt kaupungin keskusta kertovat tämän historiallisen kaupungin maineesta ja rikkaudesta, maineesta ja rikkaudesta, jotka ovat edelleen vahvoja.
21 maaliskuun, 2022

Karlštejnin linnakierros

Keisari Kaarle IV:n vuosina 1348–1355 rakentama Karlštejn on yksi Tšekin tasavallan suosituimmista linnoista. Karlštejn toimi kuninkaallisten, keisarillisten ja kruunajalokivien varastona sekä valtion asiakirjojen arkistona.
21 maaliskuun, 2022

Karlovy Varyn kiertue

Tämä kaupunki on tunnetuin kylpyläkaupunki koko Tšekin tasavallassa, ja sen historia juontaa juurensa 1300-luvulle – kun Kaarle IV hallitsi. Tunnetut henkilöt, kuten Venäjän tsaari Pietari Suuri ja maailmankuulu runoilija Johann Wolfgang von Goethe, saivat vain kiitosta kaupungin paikallisten mineraalilähteiden parantavista vaikutuksista.
21 maaliskuun, 2022

Dresdenin kiertue

Siellä sijaitsee kuuluisa Zwinger-taidegalleria, jossa puolestaan on kuuluisa Sikstuksen Madonna, Raphaelin ylistämä kuva. Voit myös ihailla monia muita merkittäviä vanhojen mestareiden teoksia 1300- ja 1600-luvuilta – Rubens, Rembrandt, Poussin jne.
21 maaliskuun, 2022

Český Krumlovin kiertue

Tämä Etelä-Böömin keskiaikainen kaupunki säteilee taikuuttaan ja viehätystään vielä tänäkin päivänä, ja se on rekisteröity Unescon kulttuuriperintökohteeksi – ansaitusti niin.

Jos matkustat Prahan ja muiden kaupunkien, kuten Wienin , Salzburgin , Linzin , Nürnbergin , Passaun , Münchenin , Krakovan tai Varsovan , välillä, törmäät lukuisiin nähtävyyksiin ja pysähdyspaikkoihin muutaman tunnin matkan aikana. Suosittelemme matkoja Prahasta Passauhun ja Prahasta Wieniin muutaman tunnin pysähdyksellä Český Krumlovissa , koska nämä kaksi matkaa ovat asiakkaidemme suosituimpia. Varaa kuljetus meiltä ja maksa pieni odotusmaksu – tämän tarjouksen hyödyntäminen on niin helppoa.

Joustavat yksityiset retket

Joustavat yksityiset retket järjestetään sinulle sopivana ajankohtana ja ne ovat vain sinun ryhmällesi.

Nämä retket eivät sisällä sisäänpääsymaksuja ja oppaita. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.

21 maaliskuun, 2022

Terezinin yksityinen kiertue

Terezinistä löydät jättimäisen linnoituksen, jossa on yli 4 kilometriä muureja, jonka keisari Joseph II rakensi 1700-luvulla ja joka oli tarkoitettu käytettäväksi suojana Preussin hyökkäystä vastaan. Natsit käyttivät Tereziniä Prahan Gestapon kauttakulkuleirina ja vankilana toisen maailmansodan aikana. Ghetto-museo kertoo juutalaisten epätoivoisen surullisen historian, joista lähetettiin yli 150 000 ja vain 17 247 selvisi.
21 maaliskuun, 2022

Kutná Horan yksityinen kiertue

Kun hopeamalmi löydettiin täältä 1200-luvulla, Kutná Horasta tuli heti tärkeä kaupunki, kunnes hopeavarat loppuivat 1500-luvulla. Jotkut tämän kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat goottilainen, viisilaivoinen Pyhän Barbaran kirkko – joka aloitettiin vuonna 1388, Italian tuomioistuin – entinen kuninkaallinen asuinpaikka ja rahapaja, joka rakennettiin 1200-luvun lopulla läheiseen Sedlečin ossuaariin.
21 maaliskuun, 2022

Křivoklátin linnan yksityinen kierros

Alun perin Přemysl-dynastian metsästyslinna, tämä valtava goottilainen kuninkaallinen linna on peräisin 1200-luvulta ja rakennettiin uudelleen 1400-luvun lopussa Wladyslaw Jagielloa varten. Sitä käytettiin vankilana 1500-luvulla, ennen kuin se poltettiin vuonna 1643 ja kunnostettiin lopulta 1800- ja 1900-luvun vaihteessa. Linnan ikonisiin sisätiloihin kuuluvat kappeli, ritarisali, kuninkaallinen sali, Fürstenbergin kirjasto, vankila ja Fürstenbergin museo, jossa on maalauksia ja kirjoja.
21 maaliskuun, 2022

Konopištěn linnan yksityinen kierros

Konopišten linnalla on rikas ja monipuolinen arkkitehtoninen historia. Alkuperäinen linna rakennettiin käytettäväksi linnoituksena samalla kun se ilmaisi ranskalaisten linnoitusten tyyliä. Myöhemmin eri omistajat johtivat linnoitukseen sekä barokin että renessanssin tyyliin. Tämän kartanon viimeinen yksityinen omistaja oli arkkiherttua Franz Ferdinand, joka pysyi omistajana kuolemaansa saakka ensimmäisen maailmansodan alkaessa.
21 maaliskuun, 2022

Karlštejnin linnan yksityinen kierros

Tämä keskiaikainen linnoitus sijaitsee keskellä todella henkeäsalpaavaa maaseutua, ja paluumatka Prahaan voidaan suorittaa ennen yön tuloa. Tämä Prahan läheisyys tekee Karlštejnistä yhden Prahan suosituimmista nähtävyyksistä. Tämä houkutteleva goottilainen linna perustettiin vuonna 1348, ja sen rakensi Tšekin kuningas ja Rooman keisari Kaarle IV kuninkaallisten aarteiden ja asiakirjojen säilyttämiseksi.
21 maaliskuun, 2022

Karlovy Varyn yksityinen kiertue

Karlovy Vary on Tšekin tasavallan tunnetuin kylpyläkaupunki, jossa on parantavia luonnollisia lämpölähteitä. Kuningas Kaarle IV löysi Karlovy Varyn lämpölähteet vuonna 1358, ja siitä lähtien monet ikoniset hahmot, kuten Beethoven, Bach, Chopin ja Venäjän tsaari Pietari Suuri, ovat vierailleet ja nauttineet tämän kaupungin parantavista lähteistä. Voit nauttia kävelystä kauniilla joenvarsilla, ihastua arkkitehtuurin helmillä ja vierailla kylpylöissä, uima-altaissa ja wellness-keskuksissa ympäri kaupunkia.
21 maaliskuun, 2022

Český Krumlovin yksityinen kiertue

Tämä Etelä-Böömin alueella sijaitseva viehättävä kaupunki on täynnä romantiikkaa ja on Tšekin tasavallan toiseksi vierailluin turistikohde. Se on rekisteröity Unescon maailmanperintökohteeksi, ja yli kolmesataa rakennusta kuuluu tähän asemaan.

Alennukset

Saat 11 % alennuksen, jos varaat meiltä lentokenttä- tai rautatieasemakuljetuksen ja maksat varauksesi ennakkoon verkossa – sekä matkan että kuljetuksen. Kirjoita 'Kuljetus ja retki 11 % alennus' varauksen yhteydessä, niin olet oikeutettu tähän tarjoukseen. Varausmaksut on suoritettava vähintään 24 tuntia ennen nouto- tai kiertuepäivää.

Tämä tarjous ei sisällä matkoja, jotka on jo alennettu (kuten Superior Tour -erikoistarjous ja Dinner on the River Cruise). Normaalit peruutusehdot ovat voimassa.

Olemme oppineet niin paljon tällä matkalla Karlovy Varyyn. Kiitos organisaatiostasi ja laajasta tiedosta, jonka olet jakanut kanssamme. Kuljettajamme Peter oli parempi kuin ammattimainen opas. Linda M., Manchester
Retkenne oli juuri sitä mitä etsin. Kuljettajamme oli erinomainen ja tieto-DVD, jonka katsoimme matkalla Kutna Horaan, teki matkastamme entistä paremman. Myös hyvä arvo, erittäin suositeltavaa. Tonny S.
Minulla on ilo ilmaista olevani täysin tyytyväinen upeaan matkaan Karlstejniin. Lyhyt pakopaikka vilkkaasta kaupungista... Lähetä kiitos Martinille, kuljettajallesi. Izzak
Hei, Osallistuimme tälle kiertueelle tänään, ja halusin vain kirjoittaa ja kertoa, kuinka paljon minä ja äitini nauttivat siitä! Opasmme oli upea ja niin osaava. Voitko kertoa minulle hänen nimensä? En jättänyt hänelle tippiä, mutta toivoin, että olisin tehnyt niin. Voisitko välittää kiitosviestini. Helen Whitby, Iso-Britannia