Kävele Prahassa lisensoitujen oppaiden kanssa!

| FAQ - Waks ja matkat | Kävelee kohtauspaikka | Tietoja kävelyistä |

21 maaliskuun, 2022

Yksilöllinen kiertue

Kerro meille, mitä haluat nähdä, kiertueen aikaväli ja mieltymyksesi. Tämä kiertue vastaa toiveitasi - opas englanniksi, espanjaksi, venäjäksi, italiaksi, saksaksi jne.
21 maaliskuun, 2022

Praha autolla

Tämä kiertue sopii parhaiten turisteille, joiden aika on vähissä ja jotka haluavat tutustua Prahan parhaaseen rajallisessa ajassa. Vanhukset turistit, joilla on rajoitettu liikkuvuus, voivat myös nauttia tästä kiertueesta. Tämän kiertueen johtaa opas, joka kertoo englanniksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi, venäjäksi jne.

Yksityiset oppaat

Ammattitaitoiset yksityisoppaamme voivat näyttää sinulle Prahan kaupungin ja itse Tšekin tasavallan räätälöityä kiertuetta varten. Oppaat ovat lisensoituja ja koulutettuja ammattilaisia, joilla on Prahan tietopalvelun sertifiointi. Heillä on tietoa eri maan alueiden kulttuurista, kielestä, historiasta, taiteesta ja arkkitehtuurista. Meillä on oppaita, jotka puhuvat eri kieliä, kuten englantia, ranskaa, saksaa, espanjaa, italiaa, hollantia ja venäjää, kommunikoimaan kanssasi helposti.

Riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä ryhmässäsi on, veloitamme kiinteän summan. Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme kuitenkin, että ryhmässä ei saa olla enempää kuin 20 henkilöä per opas. Yleisten kielipakettien perushinta alkaa 500 CZK:sta tunnilta koko ryhmälle. Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja hinnoista ja tarjouksista.