Takaamme erinomaisen palvelun

Kuljettajamme ovat koulutettuja ammattilaisia

He saapuvat aikaisin hakemaan sinut, jotta et koskaan myöhästy erityistilaisuudestasi; olitpa sitten syntymäpäiväjuhlissa, liiketapaamisissa tai tarvitset lentokenttäkuljetusta – kuljettajamme ovat valmiina tarjoamaan sinulle parasta palvelua.

Kaikki kuljettajamme ovat hyvin pukeutuneita ja hyvin käyttäytyviä. He ovat kohteliaita, avuliaita ja osoittavat ammattimaisuutta.

Kaikki kuljettajamme puhuvat sujuvasti englantia, kun taas jotkut jopa muita kieliä, kuten saksaa tai venäjää. Jos tarvitset eri kieltä puhuvaa autonkuljettajaa tai jos haluat englannin kommunikaatiossa keskivertoa enemmän, ilmoita siitä meille varauksen yhteydessä.

Meidän kuljettajamme

Saapuminen Prahan lentokentälle

Kun saavut Prahan lentokentälle, kuljettajamme odottaa sinua. Heillä on kädessään näkyvä oranssi kortti, jossa on nimesi ja yrityksemme logo, joten se on melko helppo havaita. Kuljettaja kuljettaa matkatavarat autoon puolestasi – se on myös osa palveluamme.

Jos haluat tehdä muita varauksia, avulias kuljettajamme auttavat sinua. He auttavat myös löytämään vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja kuljettamaan sinut turvallisesti määränpäähäsi.

Kuljettajan tippaaminen matkan lopussa (yleensä noin 10 % kokonaishinnasta) on valinnaista ja vain sinun harkintasi mukaan.

Meidän kuljettajamme

Kuljettajan galleria

Meidän kuljettajamme