Nauti Prahan kävely- ja kiertoajeluista englanninkielisten kommenttien kera

Lisensoidut oppaat suorittavat

Kävelyt ja retket – UKK | Tapaamispaikka | Tietoja kävelyistä | Yksityiset retket

Yksi parhaista tavoista nauttia Prahan kiertueesta ja pysyä siellä, on osallistua kävelykierrokselle ympäri kaupunkia. Et vain törmää kaupungin parhaisiin pakollisiin kohteisiin, vaan kotkasilmäiset oppaamme esittelevät sinulle myös lukuisia piilotettuja paikkoja ja nähtävyyksiä, joita et varmasti huomaa itse! Prahan kävelykierrokset ovat loistava tilaisuus tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin ja auttaa sinua saamaan yhteyden siihen.

Varmistaaksemme, että kaikki turistit voivat nauttia Prahan kävelykierroksista, meillä on ilmainen peruskävelykierros Prahassa, johon voit osallistua, jos juokset rajoitetulla budjetilla. Kierroksiamme toteutamme päivittäin ja ne kaikki lähtevät yleensä keskustan Vanhankaupungin aukiolta, ellei toisin mainita.

Tarjoamme myös kiertoajelun linja-autolla, joka sopii sinulle täydellisesti, jos et ole kiinnostunut kävelystä. Sinut noudetaan hotelliltasi ja kuljetetaan ympäri kaupunkia katsomassa Prahan tarjoamia kauniita nähtävyyksiä.

PAT Guide
21 maaliskuun, 2022

Suuri kaupunkikierros

Tämä kolmiosainen kiertue on fantastinen, sillä se korostaa huolellisesti Prahaa Keski-Euroopan historiallisena ja arkkitehtonisena helmenä. Tämä kiertue kestää kolme ja puoli tuntia, koostuu kävelystä sekä bussi- ja veneajelusta ja näyttää Prahan parhaat puolet, mukaan lukien vanhankaupungin, uudenkaupungin, pienemmän kaupungin ja Hradčanyn.
21 maaliskuun, 2022

Superior Tour Prahassa

Koska tämä kiertue on suosituin turistien keskuudessa, se esittelee sinut kaikkiin Prahan parhaisiin paikkoihin. Tämä kuuden tunnin kiertue koostuu kävelykierroksesta, veneristeilystä Vltava-joella, lounaasta ja raitiovaunumatkasta.
21 maaliskuun, 2022

Prahan linna kuninkaallisen reitin kautta

Matkusta Kaarlensillan yli ja vieraile linnassa, joka on yksi Keski-Euroopan suurimmista linnoituksista ja Tšekin tasavallan ydin. Kävelet kuninkaallisen reitin poikki ja kohtaat esimerkiksi Pyhän Vituksen katedraalin, Vanhan kuninkaallisen palatsin, viehättävän kuninkaallisen puutarhan, Pyhän Yrjön basilikan ja Golden Lane -kadun.
21 maaliskuun, 2022

Praha yökierroksella

Täydellinen turisteille, joilla on vapaa ilta, tämä kiertue vie sinut sulavalle risteilylle Vltava-joella ja antaa sinun nauttia Prahan henkeäsalpaavista yövaloista. Matkustat bussilla päästäksesi veneelle, josta voit nauttia Prahan yöelämän vertaansa vailla olevista nähtävyyksistä. Lämmin ja kylmä buffet ja elävä musiikki veneessä tekevät illasta vieläkin viihdyttävämmän!
21 maaliskuun, 2022

Praha ilmainen kävelykierros

Tällä neljän tunnin opastetulla kierroksella, joka on ilmainen kaikille lentokenttäkuljetusasiakkaillemme, näet Prahan merkittävimmät nähtävyydet, kuten Venceslauksen aukion, Prahan linnan ja Kaarlensillan. Kiertue toteutetaan englanniksi.
21 maaliskuun, 2022

Olutkulttuurikierros

Tämä kävelykierros vie sinut Prahan suosituimpiin baareihin ja pubeihin, joissa voit nauttia näytteitä paikallisista oluista ja saada tietoa maan oluenpanimohistoriasta. Jos olet barfly ja/tai oluen ystävä, tämä kiertue on ehdottomasti sinulle.

Yksityiset oppaat

Voit myös nauttia yksityisistä kierroksista, jotka kattavat Prahan kaupungin ja koko Tšekin tasavallan ammattioppaiden johtamina. Oppaamme ovat lisensoituja ja riittävän päteviä, ja heillä on tarvittava koulutus ja Prahan tietopalvelun tarjoamat todistukset. Heidän laajan tuntemuksensa kielistä, historiasta, arkkitehtuurista ja taiteesta on meille ylpeyden aihe. Oppaamme voivat kertoa yleisimmillä kielillä (kuten saksaksi, espanjaksi, portugaliksi, ranskaksi, hollanniksi, italiaksi ja venäjäksi). Oppaan palveluista veloitetaan kiinteä tuntihinta, johon ei vaikuta ryhmässäsi olevien henkilöiden määrä (suosittelemme kuitenkin, että sinulla on enintään 20 henkilöä per opas). Normaalihintamme on 500 CZK per tunti yleisimmillä kielillä.

Tarkan hintatarjouksen saat ottamalla meihin yhteyttä täältä.

Alennukset

Saat 11 % alennuksen, jos varaat meiltä lentokenttä- tai rautatieasemakuljetuksen ja maksat ennakkoon verkossa – sekä matkastasi että kuljetuksestasi. Kirjoita varauksen yhteydessä "Kuljetus ja retki 11% alennus", niin olet oikeutettu nauttimaan alennuksesta. Varaus on maksettava vähintään 24 tuntia ennen nouto- tai kiertuepäivää.

Alennus ei koske matkoja, jotka on jo alennettu, kuten Superior Tour -erikoistarjous ja Dinner on the River Cruise. Normaalit peruutusehdot ovat voimassa.