Matkustaminen lentokentälle ja lentokentältä

Helppoa Prahan lentokenttäkuljetuspalveluilla

Saapuminen lentokentälle | Saapuminen rautatieasemalle | Saapuminen Linja-autoasemalle | Toista video

Kuinka se toimii
1

Varaa netissä

Varaa kuljetus etukäteen lentokentälle tai asemalle tai sieltä.
Kuinka se toimii
2

Valitse autosi

Valitse ajoneuvosi tyyppi ja muut lisävarusteet. Maksa käteisellä tai kortilla.
Kuinka se toimii
3

Tapaa kuljettajasi

Kuljettajamme toivottaa sinut tervetulleeksi lentokentälle.
Kuinka se toimii
4

Nauti turvallisesta siirrosta

O matkalla hotellillesi kuljettajamme antaa sinulle hyödyllistä tietoa.
Kuinka se toimii

Varaus

Voit joko täyttää lomakkeemme tai soittaa meille suoraan, jos olet kiinnostunut vuokraamaan lentokenttäkuljetuksen. Voit myös valita sinulle sopivimman maksutavan – joko käteisellä kuljettajalle saapuessa, luottokortilla tai ennakkomaksulla verkossa. Yksi tekijä, joka erottaa meidät joukkoliikenteestä , on se, että voit käyttää palveluitamme 24x7, joten voit matkustaa lentokentälle tai sieltä takaisin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Suosittelemme, että soitat meille, jos sinun on määrä saapua Prahaan tunnin sisällä tai jos haluat puhua suoraan edustajiemme kanssa. Jos et kuitenkaan halua varata lentokenttäkuljetusta etukäteen, voit soittaa meille, kun olet laskeutunut Prahan lentokentälle ja sopia kuljetuksesta. Vielä yksi etu, josta nautit – meille soittaminen on maksutonta.


Olet sitten turisti tai asukas, matkustaminen Prahassa – varsinkin ruuhka-aikoina – on melkoista vaivaa. Siitä tulee vielä hankalampaa, jos kärsit jetlagista. Kuitenkin Prague Airport Transfersin – Prahan suurimman lentokenttäkuljetusyrityksen – avulla pääset helposti määränpäähäsi erittäin mukavasti.

Lue lisää suositteluja

Saapuminen lentokentälle

Tullin, matkatavaroiden palautusalueen ja kaikkien muiden muodollisuuksien jälkeen sinut ottaa vastaan taksinkuljettajamme, joka pitää kädessään korttia, johon on painettu nimesi.

Avulias ja omistautunut kuljettajamme odottaa sinua kaikesta huolimatta – vaikka lentosi viivästyisi, sinun ei tarvitse huolehtia.

Kuinka se toimii

Matka-aika ja etäisyys lentokentän ja hotellisi välillä

Matka-aika lentokentältä määränpäähäsi riippuu enimmäkseen hotellisi sijainnista ja liikenteestä, jota joudut kohtaamaan.

Etäisyydet Prahan lentoasemalta ja Prahan hotelleista ovat 5 km:n ja 35 km:n välillä, ja matka määränpäähän lentokentältä voi kestää 15-40 minuuttia.

Kaupungin keskusta, joka tunnetaan myös nimellä Vanhakaupunki, on 20 km päässä lentokentältä - vain 25 minuutin ajomatkan päässä.

Saapuminen rautatieasemalle

Kun saavut rautatieasemalle, löydät kuljettajamme odottamassa sinua rautatieaseman hallissa – aivan Burger King -ravintolan vierestä – kädessään kortti, johon on painettu yrityksemme logo ja nimesi. Burger Kingin (ja siten kuljettajan) löytäminen on helppoa, koska se on matkalla laiturilta tuloaulassa. Ei ole väliä mille rautatieasemalle saavut (kuten Holešovicen rautatieasemalle) – kuljettajamme odottaa sinua oikealla laiturilla oikeaan aikaan, taas kädessään kortti, jossa on yrityksemme logo ja nimesi painettu. Se ei ole edes paras osa; vaikka kuljettajamme joutuisi jostain syystä odottamaan sinua, se ei maksa sinulle lisäkuluja!

Saapuminen Linja-autoasemalle

Kun saavut Florenc-päälinja-autoasemalle, näet kuljettajamme odottamassa sinua linja-autoaseman hallissa – jälleen Burger King -ravintolan vieressä. Jos saavut toiselle asemalle - älä huoli. Kuljettajamme odottaa sinua oikeaan ravintolaan oikeaan aikaan, kädessään kortti, johon on painettu yrityksemme logo ja nimesi. Sinulta ei myöskään veloiteta ylimääräistä rahaa, jos bussisi myöhästyy.