Yhteistyöpalvelut ja -edut kanta-asiakkaille ja matkatoimistoille

Laivastomme | Kuljettajamme | PDF-esitys | CZK hinnasto | EUR hinnasto

kumppanuus

Hotellit ja muut asumista tarjoavat toimistot sekä matkatoimistot ja säännöllisesti kuljetuksia vaativat yritykset voivat nauttia Prahan lentokenttäkuljetusten yhteistyöstä ja erikoishinnoista. Hinnat ovat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Voit napsauttaa tästä lataa kumppanuuden yleinen hinnasto.

Voit myös liittyä kumppaniohjelmaamme ja ansaita palkkioita suositusmyynnistä, jos sinulla on Prahassa matkustamiseen liittyvä verkkosivusto.

Vakioasiakkaat

Kanta-asiakkaamme voivat nauttia kilpailukykyisistä kumppanuushinnoista – olivatpa he sitten yksittäisiä asiakkaita tai yritysryhmiä – mikä takaa varsin huomattavan rahasäästön samasta huippulaadusta ja vertaansa vailla olevasta palvelusta! Joten jos matkustat Prahan lentokentälle säännöllisesti, ota meihin yhteyttä nyt!

Kuljetukset yritysryhmille

Jos omistat tai johdat yritysryhmää ja työntekijöiden täytyy matkustaa Prahan lentokentälle säännöllisesti, voit harkita täydellistä kuljetuspalveluamme. Sinulle tarjotaan erittäin ammattitaitoisia kuljettajia, ajantasainen, mukava ja vaikuttava autokanta, kilpailukykyiset hinnat, laskulla maksaminen ja 100 % rahat takaisin -takuu (ei kysymyksiä), mainitakseni vain muutamia monista eduista. meillä on tarjota. Lisäetuna kohteliaat ja englanninkieliset kuljettajamme varmistavat, että kaikki Prahassa mahdollisesti vierailemasi ulkomaalaiset asiakkaat tai liikekumppanit toivotetaan asianmukaisesti tervetulleiksi ja heillä on mukava ja mukava matka ilman mahdollisuutta joutua epärehellisen keltaisen taksin huijaukseen. Kuljettajat.

Hotellien kuljetus

Tämä on yksi yrityksemme parhaista ja merkittävimmistä osista. Monet merkittävät hotellit ja loma-asunnot Prahassa käyttävät säännöllisesti kuljetuspalveluitamme vierailleen. Jos omistat tai hallinnoit hotellia tai loma-asuntoa, ota meihin yhteyttä; täytämme varmasti kaikki vaatimukset.

Toimintamenettelyt

Yksityinen siirto

Kohteliaat ja englantia puhuvat kuljettajamme odottavat sinua lentokentällä saapuessasi. He pitävät kädessään korttia, jossa on sinun nimesi (tai yrityksesi nimi, kumpi haluat), jotta löydät ne helposti. Jos he joutuvat odottamaan pitkään, he pysäköivät ajoneuvonsa läheiselle, turvalliselle parkkipaikalle. Jos todennäköisemmin tulet ulos lentokentältä hyvin pian, ajoneuvot pysäköidään "lyhytaikaiselle pysäköintikaistalle" aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.

Kuljettajan hallussa oleva kortti voi olla räätälöitynä mieleisekseen. Voit esimerkiksi sisällyttää korttiin yrityksesi logon tunnistamisen helpottamiseksi. Jotkut vakituiset yritysasiakkaamme käyttävät tätä menetelmää.

Jaettu ovelta ovelle -kuljetus

Kun kuljettajillemme määrätään "siirtotöitä", heitä kehotetaan vastaanottamaan kaikki sukkulan matkustajat yhdeltä lennolta. Kaikki saman lennon matkustajamme matkustavat samassa ajoneuvossa (samaan ajoneuvoon kuljetetaan toisinaan myös muiden samoihin aikoihin saapuvien lentojen matkustajia). Normaalisti annamme minibussin kahdeksalle matkustajalle, mutta ei aina; Joskus lähetämme tavallisen sedanin tai suuren minibussin. Välitämme asiakkaidemme arvokkaasta ajasta, joten pyrimme minimoimaan heidän odotusaikansa siten, että samassa yhteisessä ajoneuvossa matkustavat vain saman lennon sukkulat. Odotusaika on suhteellisen lyhyt – yleensä korkeintaan viidestä viiteentoista minuuttia. Yleensä samalle reitille lentoasemalta kootaan enintään kolme erillistä matkustajaryhmää.