Turvallisuus taattu Prahan lentokenttäkuljetuksilla

Kaikki kuljettajamme ovat joko päivittäin testattuja tai täysin rokotettuja COVID-19:tä vastaan ja he käyttävät kasvonaamaria (FFP2 tai N95).

Kaikkien riskien minimoimiseksi tarkistamme autot säännöllisesti ja kommunikoimme kuljettajien kanssa parhaista ja tehokkaimmista tavoista estää tartunnan leviäminen. Kuljettajien on noudatettava turvallisuusstandardejamme ja erityisesti heidän on käytettävä suojanaamioita ja desinfioitava autonsa jokaisen ajon jälkeen. Kuljettajille tehdään myös päivittäinen lämpötilatestaus, ja he saavat ajaa vain, jos heillä ei ole kuumetta tai muita flunssan oireita.

Pyydämme myös ystävällisesti käyttämään suun ja nenän peittävää kasvonaamaria käyttäessäsi kuljetuspalveluamme. Matkustajia kehotetaan myös käyttämään käsidesiä ennen ajoneuvoon tuloa. Suosittelemme, että istut takapenkillä ja avaat ikkunan, jos mahdollista, jotta ilmanvaihto lisääntyy. Kun yskit tai aivastat, peitä suusi kyynärpäälläsi tai nenäliinalla.


Lasten turvallisuus

Huolehdimme lastesi turvallisuudesta yhtä paljon kuin sinäkin. Jos sinulla on mukanasi pikkuenkeleitä, ilmoita siitä meille etukäteen – varauksen yhteydessä – jotta voimme järjestää vastaavat istumapaikat ja muut turvatoimet ja saada ne valmiiksi saapuessasi. Jotta asiat olisivat vielä parempia, tarjoamme nämä palvelut ilmaiseksi! Istuinten hankkiminen vauvoille ei ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa. Prague Airport Transfers tukee vahvasti ja noudattaa lasten matkustamiseen liittyviä turvallisuusmääräyksiä ja suosituksia paikallisen liikenneministeriön mukaisesti.


Matkustajien turvallisuus

Uskomme, että asiakkaillamme tulee olla parhaat mahdolliset turvallisuustoimenpiteet, jotta voimme varmistaa, että kaikki ajoneuvomme on vakuutettu – selvästi yli perustuslain. Pidämme ensisijaisena tavoitteenamme varmistaa asiakkaan turvallisuus ja tehdä hänen matkastaan mahdollisimman vaivaton, koska ymmärrämme, että onnellinen asiakas kertoo.


Vauvan turvaistuimet

Tarjoamamme vauvojen turvaistuintyypit:

Vauvan turvaistuimet – sopivat enintään 9 kg painaville lapsille. Kääntää iän mukaan jopa 1-vuotiaille.

Taaperoiden turvaistuimet – Soveltuvat 9–18 kg painaville lapsille. Tarkoittaa iän mukaan 1–4-vuotiaita.

Turvaistuimet – sopivat 18–36 kg painaville lapsille. Tarkoittaa iän mukaan 4–12-vuotiaita.


Ajoneuvojen turvallisuus

Vielä yksi askel, johon pyrimme, jotta matkasi kanssamme sujuisi turvallisesti, on GPS:n käyttö ajoneuvojemme valvontaan. Kaikissa ajoneuvoissamme on GPS, ja niitä valvotaan ja seurataan jatkuvasti turvallisuutesi varmistamiseksi. Voimme yleensä järjestää sinulle ajoneuvon 15 minuutin sisällä, jos tarvitset kuljetuksen lentokentältä tai lentokentälle tai jopa kuljetuksen kaupunkiin.

Kokeneet ja asiantuntevat kuljettajamme ovat palvelleet laadukasta palvelua 10 vuoden ajan ja osaavat puhua englantia. He ovat kohteliaita ja auttavat sinua matkatavaroiden kanssa. Lisäksi sinulla on 24/7 asiakaspalvelutuki sekä puhelimitse että sähköpostitse.


Taattu paras hinta

Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että tarjoamamme ajoneuvovalikoiman hinta ja palvelu ovat vertaansa vailla. Lisäksi tarjoamme rahat takaisin -takuun – ei kysymyksiä. Lisäksi asiakkaamme voivat peruuttaa varauksensa milloin tahansa ilmaiseksi – talletuksia ei vaadita.

Arvostamme myös meidän ja asiakkaan välistä sidettä ja luottamusta. Näin ollen olemme alusta alkaen täysin läpinäkyviä, ja hinta, josta asiakkaat sopivat, on kiinteä hinta. Asiakkaalta ei vaadita piilo- tai ylimääräisiä laskuja kuten pysäköintimaksuja, odotusmaksuja, taksimittareita jne.


Parhaan palvelun lupaus

On kaikki mahdollista, että Prahassa taksinkuljettaja veloittaa sinulta paljon enemmän kuin todellinen hinta. Kuljettaja ei ehkä osaa kieltäsi, ja ajoneuvo voi olla paljon vähemmän mukava kuin haluat. On erittäin suositeltavaa varata kuljetus Prahan lentoasemapalveluista – se kestää vain 5 minuuttia ja auttaa välttämään kaikki yllä mainitut riskit. Vaikka jotkut asiakkaat saattavat olla epäluuloisia online-taksivuokrauspalveluun, jossa on enemmän kuin oikeudenmukaiset ehdot, takaamme, että tarjoamamme palvelu on yksinkertaisesti eliittiä (ennakkomaksuja ei vaadita).