Meidät on erittäin helppo löytää!

Kävelymatkat – kohtaamispaikka (Vanhankaupungin aukio)

Kaikkien kävelyretkiemme kohtauspaikka Olut- ja Ghost-retkiä lukuun ottamatta on Paris Streetin (Pařížská) ja Vanhankaupungin aukion kulmassa. Se on vastapäätä Pyhän Nikolauksen kirkkoa ja aivan Tšekin matkailutoimiston vieressä. Hotellin vastaanotto antaa sinulle ohjeet, jos kysyt heiltä.

Vanhankaupungin aukio on yksi Prahan suosituimmista turistikohteista ja sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Staromestsan metroasemalta. Löydät oppaamme odottamassa sinua punaisella sateenvarjolla, jossa on yrityksemme logo. Sinun tulee olla paikalla vähintään 10 minuuttia ennen kävelyn alkua.

Oppaan tunnistaminen

Opas kantaa mukanaan punaista sateenvarjoa, jossa on yrityksemme nimi ja logo.

Marianské-aukio

Marianské Square on kohtauspaikka vain ilmaisen kävelykierroksemme toiselle osalle.

Oppaan tunnistaminen

Opas kantaa mukanaan punaista sateenvarjoa, jossa on yrityksemme nimi ja logo.

 

Milloin saapua

Suosittelemme saapumaan paikalle 10 minuuttia ennen kävelykierroksen alkua tai 15 minuuttia ennen veneen lähtöaikaa.

 

Varaa aikaisin

Kierroksiamme on rajoitetusti, joten suosittelemme, että varaat varauksen verkossa hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi kiertueella. Tämä koskee erityisesti jokiristeilyjämme, koska niillä on rajoitettu istumapaikka.

 

Taksi kohtauspaikalle ja takaisin

Halutessasi voimme noutaa sinut hotelliltasi ja jättää sinut kohtaamispaikkaan ja palauttaa sinut hotellillesi tai määränpäähän kiertueen päätyttyä. Voit varata tämän palvelun, varsinkin jos yöpymäsi hotelli ei ole kaupungin keskustassa. Kullekin suunnalle (menevä tai lähtevä) veloitamme 300 CZK 1-4 hengen ryhmältä ja 400 CZK 5-8 hengeltä.

 

Veneet – Lähtölaituri

Koska meillä on erilaisia risteilyjä (illallis-, lounas- ja jazzveneristeilyt), on erilaisia kohtaamispaikkoja. Kun olet tehnyt varauksen, saat vahvistussähköpostin, jossa on tarkat tiedot lähtöpaikasta ja ajasta.