Etsitkö retkiä tai päiväretkiä Prahassa oleskelusi aikana? Älä etsi enää!

UKK - Retket

Yhteiset retket

Koska retket ovat säännöllisiä, ne järjestetään kiinteän aikataulun mukaan, eivätkä ne siksi ole yhtä joustavia kuin yksityiset retket. Minibussi, jolla matkustat, jaetaan muiden yhteisten retkien osallistujien kesken.

Normaalit kiertomatkamme hinnat ovat per henkilö ja sisältävät seuraavat:

  • Nouto hotelliltasi
  • Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
  • Lounas (valituilla matkoilla)
  • Pätevä opas, jolla on riittävät tiedot vierailtujen kohteiden historiasta ja taustasta

Huomaa: Jos matkustat yli 12 hengen ryhmän kanssa ja varaat yhteisen retken, järjestämme (useimmissa tapauksissa) ajoneuvon vain ryhmällesi.


Edut:

  • Halvempaa kuin yksityiset retket
  • Loistava tilaisuus tavata uusia ihmisiä, varsinkin jos matkustat yksin

Haitat:

  • Tarkkaan kiinteä päivämäärä ja aika
  • Rajoitettu aika vierailtuihin kohteisiin tutustumiseen

Joustavat yksityiset retket

Tarjoamamme yksityiset retket ovat 100 % joustavia ja muokattavissa, ja voit jopa valita reitin, jota kuljet ja nähtävyydet, joita näet matkan varrella. Lisäksi voit valita kiertueelle sopivan ajankohdan ja ajan, jonka vietät kussakin paikassa, jossa käyt! (Retken hinnoittelua muutetaan kunkin sivuston ajan lyhenemisen tai pidentämisen mukaan.)

Kaikilla yksityisillä matkoillamme on seuraavat edut:

  • Vakioajoneuvo: Tarjoamme sedanin enintään neljän hengen ryhmille ja joko minibussin tai bussin suuremmille ryhmille. Hinnat sisältävät odotusmaksun kohteessa ja kuljetuksen takaisin hotellillesi. Hinta ei sisällä ylimääräistä ajelua alueella saavuttuasi valitsemaasi kohteeseen. Kylpyhuonetauot ja virkistyspysähdykset sisältyvät hintaan.
  • Englantia puhuva kuljettaja: Saat perustiedot, jotka sinun tarvitsee tietää paikoista, joissa vierailet englanninkielisiltä kuljettajiltamme. Voit käyttää matkailuneuvonnasta saatavia lukuisia ilmaisia esitteitä ja karttoja saadaksesi lisätietoja, joita saatat haluta tietää.

Valinnainen opas: Matkaoppaat eivät sisälly yksityisiin retkiin, mutta voimme järjestää oppaan, joka seuraa sinua retkelläsi, jos tarvitset sellaisen - lisämaksusta. Kerro meille, kun teet varausta, niin me hoidamme loput. Opas voi kertoa valitsemistasi kohteista useilla kielillä, kuten saksaksi, espanjaksi, venäjäksi, portugaliksi, italiaksi ja ranskaksi. Oppaat lasketaan mukaan ryhmäsi henkilömäärään. Esimerkiksi, jos ryhmässäsi on yhteensä neljä henkilöä, hinta oppaan kanssa lasketaan viiden hengen retkeksi. Yksityisten retkiemme hinnat määräytyvät ajoneuvokohtaisesti, ei ryhmäsi koon mukaan. Tämä tarkoittaa, että jos matkustat 1-4 hengen porukalla, joudut maksamaan sedanin hinnan ja 5-8 hengen ryhmästä tila-auton hinnan. Toisin sanoen se tarkoittaa, että mitä enemmän ryhmässäsi on ihmisiä, sitä vähemmän joudut maksamaan henkilöä kohden.

Olemme oppineet niin paljon tällä matkalla Karlovy Varyyn. Kiitos organisaatiostasi ja laajasta tiedosta, jonka olet jakanut kanssamme. Kuljettajamme Peter oli parempi kuin ammattimainen opas. Linda M., Manchester
Retkenne oli juuri sitä mitä etsin. Kuljettajamme oli erinomainen ja tieto-DVD, jonka katsoimme matkalla Kutna Horaan, teki matkastamme entistä paremman. Myös hyvä arvo, erittäin suositeltavaa. Tonny S.
Minulla on ilo ilmaista olevani täysin tyytyväinen upeaan matkaan Karlstejniin. Lyhyt pakopaikka vilkkaasta kaupungista... Lähetä kiitos Martinille, kuljettajallesi. Izzak
Hei, Osallistuimme tälle kiertueelle tänään, ja halusin vain kirjoittaa ja kertoa, kuinka paljon minä ja äitini nauttivat siitä! Opasmme oli upea ja niin osaava. Voitko kertoa minulle hänen nimensä? En jättänyt hänelle tippiä, mutta toivoin, että olisin tehnyt niin. Voisitko välittää kiitosviestini. Helen Whitby, Iso-Britannia